Eşit dövüşse Kaido indirirdi zaten Lucci. Nika kolunu bir sıkıyor temel reis gibi kas çıkarıp ejderha yerden yere çalıyor.O ejderha da kaido.Normal yani bu nasıl bir kuvvet falan demesi.Tanrı Nika başrolde.Kaido dövüşünde Luffy sadece ekleme yaptığından en son tek darbede güçlü vurdu işte o yüzden de Alpamis falan havada öldürdü gibisinden konuşabiliyor.Eşit bir dövüşte şöyle kelimeler kullanılmaz... Adam bayılacakmış neredeyse.
Benden önce daha isimli ve rütbeli mihawkçılar var laSen benim 2.komutanimsin Ben efsanevi star kaptan Buggy
Bal kazanına düşse anca bu kadar olurdu. Plot error diyormuş zaten arkadaşları.
Kısaca Luffy haterlarıEşit dövüşse Kaido indirirdi zaten Lucci. Nika kolunu bir sıkıyor temel reis gibi kas çıkarıp ejderha yerden yere çalıyor.O ejderha da kaido.Normal yani bu nasıl bir kuvvet falan demesi.Tanrı Nika başrolde.Kaido dövüşünde Luffy sadece ekleme yaptığından en son tek darbede güçlü vurdu işte o yüzden de Alpamis falan havada öldürdü gibisinden konuşabiliyor.
Kapaktaki diğer kişi queen mi? Hiç benzemiyor.Kapak hikayesindeki arkadası dönük kişi direkt Stussy gibi. Kıyafetler ve saç aynı zaten. Geçen bölüm bu adayı bildiğini öğrenmiştik. Zeki olduğu da bariz.
Seraphim'ler konuşabiliyor ve kişilikleri var yani. Bu diğer güçlerin yanında haki kullanma ihtimalini arttırıyor ve zamanla güçleneceklerini garantiliyor. Önü kesilmezse harbiden büyük güç.
Luffy zayıf rakibine acımamış. Hiç hasar almadan dövmesi ezici üstünlüğünü kanıtladı. G5'in bu looney tunes olayları çok dandik ama yapacak bir şey yok. Alışacağız. İşin dandik kısımlarından biri de herifin meyve formuna yine dezavantaj verilmiş. Bu tarz şeyleri bir de diğer karakterlerde görelim arkadaş...
Boşuna mı unMihawkizBenden önce daha isimli ve rütbeli mihawkçılar var la
Tam istediğim şekilde olmasa da ben Luffy'den Yonko havası almaya başladım biraz biraz, hani içinde Nika var demeseler ve her şaşırdığında gözleri fırlamasa bu moda tamamdım ben.bu paneli görünce yarım saat düşündüm. Şu şekil birine amiral ne yapabilir diye hani neresine lazer atar veya vurur. Lazeri yemeğe çevirir yer milka herhalde