Tamam biri Yorkshire diğeri Chihuahua. Aynı kaynaktan besleniyorlar. Konuya dönersek Kizaru'yu yine gönderemedi.
@Montana'ya sabır diliyorum.
Tamam biri Yorkshire diğeri Chihuahua. Aynı kaynaktan besleniyorlar. Konuya dönersek Kizaru'yu yine gönderemedi.
Sentomaru emrindeki seraphimler CP0 ile kapışıyor, X Drake CP0 ile kapışıyor. Millet hala Lucci'yi denizci sanıyor. Bir de bana amiralci bla bla çekiyor @Skywalker gel de dellenme@Montana'ya sabır diliyorum.
Ne dediğin anlaşılmıyor.
İlk kısma hak veriyorum. Akainu'nun Kizaru'yu yollamamasına ne diyorsun?Sentomaru emrindeki seraphimler CP0 ile kapışıyor, X Drake CP0 ile kapışıyor. Millet hala Lucci'yi denizci sanıyor. Bir de bana amiralci bla bla çekiyor @Skywalker gel de dellenme
Lucci kaçarken bir darbe de Zoro’dan alsa bari. Baca faciasının intikamı…Seri artık sona gelmiş... Luffy tanrı olmuş... almış başını gitmiş. Adam hala karşısına eski köpek Lucci'yi çıkarıyor. Sonra neymiş dayağı yiyip adadan ayrılmak istemiş. Ne bu şimdi...? Ne katkısı var bunun hikaye'ye...? Ne çiziyorsun sen abi...? Şu seri için harcadığım zamana acıyorum gerçekten. Çok büyük hayak kırıklığı. Bu Oda 100 dolara takla atar... slsksksk
Bu arada ben bi haber aldım... Zoro bitmiş. Hadi iyi günler...
Daha sahneyi bile görmedik. Göreyim net yorumumu yaparım.İlk kısma hak veriyorum. Akainu'nun Kizaru'yu yollamamasına ne diyorsun?