Abi sen ceza yedin hala niye dikkat çekiyor sessizce uzaklassanaSonra diyorlar ki Lucci ne alaka, adamın dayak yemesi bile büyük olay.
Abi sen ceza yedin hala niye dikkat çekiyor sessizce uzaklassanaSonra diyorlar ki Lucci ne alaka, adamın dayak yemesi bile büyük olay.
Aslında büyük olay değil reis fazla anlam yüklediniz, Suudi Arabistani sevindiren Messi gibi sevindirdiniz karsi tarafi.Sonra diyorlar ki Lucci ne alaka, adamın dayak yemesi bile büyük olay.
Ben sana önümüzdeki haftalar senin için zor geçecek dediğimde dinlemedin beni…uyanmış zoan lucci zoroyu alır yeni vs kilidi açıldı tanrı nika karşısında sakazukş bile köpeğe döner belliki
2 tane fan var nereden çıktılarsa, onların tribe girmesi.Sonra diyorlar ki Lucci ne alaka, adamın dayak yemesi bile büyük olay.
Akainu ajan falan bence.Luffy raftele ulaşır...
Virgin Lucci vs Chad GuernicaLucci feyz alsın şu sahneden.
Neyse Nika savunuluyor zaten lutfuden iyi olduğu açık xDOhooooo ağlayacaksan oynamayalım kardeş tek atmış geçmiş işte zorlanmadan yenmiş lamı cimi yok Aralık ayı boyunca G5 savunacaksın hadi bölüm çıkana kadar izin veriyorum
[Spoiler] - 1068 Spoiler Yorumları
Bunu tartışmıştık saçma demiştik.Kaido istese uçup anında düşen luffyi yakalar kellesini sergileyebilirdi ama yapmadı.Çünkü öylesine konuşuyor umursadığı bir konu değil.Dövüşü bitirdiğime üzüldüm diyecek hali yok ya o yüzden böyle konuşuyor işte.Bilinçaltıyla çelişiyor yapması gerekenler...www.korsanfan.com