Doğru ama o çıktığında BM yaşıyordu kanıt olarak bende mangası varBig Mom film redde yasiyormus diyorlar? Var mi dogruluk?
Doğru ama o çıktığında BM yaşıyordu kanıt olarak bende mangası varBig Mom film redde yasiyormus diyorlar? Var mi dogruluk?
Amiralcilere bu bölümde de iki darbe birden vuruldu:
1- Lucci dayağın kralını yedi.
2- Akainu cesaret edip Kizaru'yu Egghead'e göndermedi.
Seri bayağı sıkmaya başladığından gelip amiralci gömecek motivasyonu kendimde bulamıyorum. Yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım şimdiye.
Denizciler hükümet değil mi sonuçta mit te tskda devlete bağlıLucci'nin Denizciler ile bağlantısı yok. TSK ile MİT farkı gibi.
Gönder(e)medi.Amiralcilere bu bölümde de iki darbe birden vuruldu:
1- Lucci dayağın kralını yedi.
2- Akainu cesaret edip Kizaru'yu Egghead'e göndermedi.
Seri bayağı sıkmaya başladığından gelip amiralci gömecek motivasyonu kendimde bulamıyorum. Yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım şimdiye.
Akainu bence saldı ortalığı yiyen yesin birbirini dedi benceGönder(e)medi.
-K: Agam gidem mi?
-A: Boşver kardeşim allahından bulsun.
İkisi de kutsalın kanişi değil mi?Lucci'nin Denizciler ile bağlantısı yok. TSK ile MİT farkı gibi.
Bir kaybı daha kaldıramayacağından korkuyorBu bence Kizaru'yu sevdiğinden göndermiyor ya. Hani başka mantıklı açıklaması yok. Aslında "Dengeler..." diye bir açıklama var da mantıklı değil
Cahillikten degil. Spo'ya göre ise eger bildigin çok zayıf oldugundan.Cahillikten yemiş dayagı delikanlıliktan değil. Kaku demiş destek isteyelim usta diye bu mal gibi kendi dalmış.
Denizciler hükümet değil mi sonuçta mit te tskda devlete bağlı
İkisi de kutsalın kanişi değil mi?