İşte böyle bölüme 10 numara derim ben. Lucci gibilere yerini yurdunu belli edecek sahneler çiz ciğerimizi ye
Rayle'den ne zaman kaçtık? Bizim arkamızda Oda olmadığı için yarın bir gün ölünce Nika gibi bir şeye dönüşemiyoruz. 2 sene sonra Akainu, Teach'in yerini yurdunu biliyordu. Çok istiyorsa gidip dövmeye çalışabilirdi.sende akainu ve rayleighten kaçtın ölen adamın suratından korktun
Böyle bir şeyi hiç sokmayacaktı seriye. Mahvetti. Ben artık 1 gram Luffy dövüşü izlemek istemiyorum. Hayır sanki g4 ile dövemez... Şu an g2-g3-g4 bomboş.Nika benim de canımı sıkıyor ama sevdik bir kere, vazgeçilmiyor. Ne olurdu sanki şunun Nika yerine G5 diye soksa gözümüze Sabah sabah yine Oda'ya sövdük, cehenneme bir bilet daha aldık.
Senin açığını bulmama gerek mi var? Amiralci olarak sen kendini Luffy'den yumruk bekleyen Kaido gibi yaptın zaten. Her şeye havlayıp ısırmayan ama hasta ve düşmüş birini gördü mü saldıran finolar gibi karakter Akainu Allah sabır versin ne diyeyim. Bak Lucci üzerinden bana bir hiciv yaptın dün ve ben onu düzelttim. Gelen spoiler tam da düzeltmeme uygun geldi.Ben fikrimi net söylerim her zaman, diğer bir düşüncemle de tutarsızlık içermez. Kolluyorsun oyle bir açiğımi buldun yardiracaksin zaten.
Luffy'nin Lucci'yi yeneceğini bilen 7 milyar kisi arasındasın, en büyük başarın tebrikler.Senin açığını bulmama gerek mi var? Amiralci olarak sen kendini Luffy'den yumruk bekleyen Kaido gibi yaptın zaten. Her şeye havlayıp ısırmayan ama hasta ve düşmüş birini gördü mü saldıran finolar gibi karakter Akainu Allah sabır versin ne diyeyim. Bak Lucci üzerinden bana bir hiciv yaptın dün ve ben onu düzelttim. Gelen spoiler tam da düzeltmeme uygun geldi.
Dıkşın! Öldün çık.