Sıra sana da gelecek Tiiç, fragmanı iyi izle.Akıllı adam en azından... Gidip amiralleri saçma bir meyve yüzünden heder etmiyor.
Sıra sana da gelecek Tiiç, fragmanı iyi izle.Akıllı adam en azından... Gidip amiralleri saçma bir meyve yüzünden heder etmiyor.
Valla siz Nika'yı duyunca keyif alıyorsanız bir şey diyemem. Benim yüzüm ekşiyor, midem bulanıyor... Tom ve Jerry merak etseydik açar onu izlerdik...Sıra sana da gelecek Tiiç, fragmanı iyi izle.
sende akainu ve rayleighten kaçtın ölen adamın suratından korktunValla siz Nika'yı duyunca keyif alıyorsanız bir şey diyemem. Benim yüzüm ekşiyor, midem bulanıyor... Tom ve Jerry merak etseydik açar onu izlerdik...
Nika benim de canımı sıkıyor ama sevdik bir kere, vazgeçilmiyor. Ne olurdu sanki şunun Nika yerine G5 diye soksa gözümüze Sabah sabah yine Oda'ya sövdük, cehenneme bir bilet daha aldık.Valla siz Nika'yı duyunca keyif alıyorsanız bir şey diyemem. Benim yüzüm ekşiyor, midem bulanıyor... Tom ve Jerry merak etseydik açar onu izlerdik...
Hakisiz de dövmeli bir zahmet.Reyiz acaba haki kullandı mı. Yoksa sadece mod ile mi dövdü.
kanka meyve bozuk amirallere de aynı tarifeyi uygular lucci uyanış yapmış katadan güçlüdür. g5 Nika açmış katayı muhallebi yapar. Amirallerin karizmasını çizdirmiyim diye yollamıyor Luccinin çizilmiş olsun diyor. Kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı yani. Kaido ile ip atlayan meyveye luccinin kaybetmesi normal ha biz g4 açıp savaşmalarını bekliyorduk olmadı. g4= Lucci lafımdayım hala.Luccinin bir sağ kol etmediğini anladık. Şu haliyle katakuri Zoro king bile luffyi zorlar. Lucci varlık göstermemiş püü sana.
Böyle yazınca wb e bir kez daha eksi yazdım reisWb eksi yazar