Ben sevdiklerimle atışıyorum hacım seni tetiklendirecek bir sey yok rahat ol.@Montana ve saz arkadaşlarını pistten alın.Her bölüm yonkou gücü karşısında ne yapacaklarını nere gideceklerini şaşırdılar.
Ben sevdiklerimle atışıyorum hacım seni tetiklendirecek bir sey yok rahat ol.@Montana ve saz arkadaşlarını pistten alın.Her bölüm yonkou gücü karşısında ne yapacaklarını nere gideceklerini şaşırdılar.
Oda Akainu korsan olsa 1 yılda One Piece'i bulur dediğinde mesajı alıp Akainu fanı olmuşsun ve bana garantici diyorsun Luffy'nin Lucci'yi yeneceğini söylemek gibi şeyler garanticilikse sana bir sürprizim var; Luffy Korsanlar Kral'ı olacak!Yav sana garanticisin diyorum garanticilik yaptiğin mesaji söyluyorsun bana 7 milyar kisiden birisin diye öldün çik diyorsun. Garantici deyince kiziyorsun.
yok kanka Shanks bu evrene has bir çar. Nika seri dışı bir meyve,yetenek,çar. Emin ol bi absürtlük bulur luffyi dev yaptırır osurtur shanks kaybeder her türlü. Luffy denize atmadan imkansız yenmek. Belki denizin suyunuda içer ne bileyim,plastik yapar. Sıkıldık nikadan nerde eski lütfi.G5 luffy'nin tek rakibi şuan için shanks o zaman topla bavulu gidiyoruz teach.
Zoro'nun, King'in osuruktan ejderini kestiği panelin posterini yolla. Daha çok canım yanar.@Roronoa Zoro abi sana shounen jump 53.sayiyi göndermek istiyorum ilk vegapunkin çıkışı sahnesi vat