Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son yazdığım mesajda da ben de senin dediğini kastediyorum zaten. Bu gevşekliğin direkt kendisi G5. Sadece gülme oynama değil. Kaidou'ya vurduğu gibi vurmuyorsa da bu G5'in dövüş zevki gevşekliği, başka bir şey değil.
G5'de Kaido ile savaştığı gibi de savaşmıyor. Zaten bir kere yumruk çarpıştırdıklarını gördük. Sonra da Luffy'nin bir tane basit bir atak yapıp Lucci'yi kan kustururarak fırlattığını gördük. Savaşa asılmış bir Luffy yok. Tashigi bedenindeeki Smoker ile ne ciddiyette savaşıyorsa öyle savaşıyor şu an.
 
Olum hani lan teklenmiş lucci nerde. Dün yıkılıyordu forum biz dedik diye. Hatta Lucci yapmış şovu Luffynin yanında sentomorunun işini bitirmiş demekki tayfadan birileri olsa onlarıda bitircek. Luccinin tek yemeyeceği barizdi.
 
Kalktı kalktı, ama kalktığında bileklerinde kelepçe, kafasında da sargılar vardı.



Ama ne sahneydi be
Burayı terk et derhal. :D

Burada kalkamadı ki bu yüzden bütün forum zaten Luffy'nin Lucci'ye Wano başı Kaidou'nun kendisine çektiği tek atma tarifesini çekmesini bekliyor, hani kendisi İmparator ya. Buradan sonra parmak kımıldatamadı Luffy. Lucci'de pek bir şey yok maşallah.
İşte Oda sağ olsun. :Artiz:
 
Bu sayı net Bellamy'e eksi yazdı dostlar.Ve bu serinin kerizi de Bellamy çıktı.

Luffy'nin zorlanmadan kazandığı tek rakibi Bellamy'dir.
 
Kizaru sizce ne yapacak?

Bence Luccileri dövecek ama bu durumda Luffy'nin Lucci'yi yenememesi gerekir. Bu da saçma olur. Çok ilginç şeyler olacak çok...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık