Aynen dostum Kizaru CP'yi temizlemeye geliyor. O zaman Lucci Yonko gücünde demeye başlayalım ki Kizaru bunları dövünce hype olur.Sentoumaru kizaruya amca demiyor muydu? Yoksa kızaru da luffye yardıma mı geliyor @sensey
Aynen dostum Kizaru CP'yi temizlemeye geliyor. O zaman Lucci Yonko gücünde demeye başlayalım ki Kizaru bunları dövünce hype olur.Sentoumaru kizaruya amca demiyor muydu? Yoksa kızaru da luffye yardıma mı geliyor @sensey
Fuji çoğunu bildi ki. Diğer adamlar Lucci tek yedi derken Fuji yemedi dedi. Benim adam sadece Kizaru olayında yanıldı galiba.
Aralarin yarisi jump arasi, Oda ayda yada iki ayda bir ara veriyor. Adam 20 yili askin dunyanin bir numara serisini yaziyor, biraz insaf…Seri bu aralar cidden çok fazla ara veriyor. Güncel takip etmek cidden zorlaştı. Mesela en yeni olaylardan olan Kaido nun yenildiği zamana bakayım dedim 12 mayıs da bölüm çıkmış. Neredeyse 7 ay olmuş. Seri zaten hep ara veriyor bir de Oda olayları yavaş ilerletiyor. Bu seri 10 seneye bitmez.
Sayısız kez çatıda 2 kere.Yapmayın etmeyin başkan Kaido sırtında ada taşırken 20 kişiyle felan hiç durmadan kavga etti şu Luffy'i bile sayısız kez bayılttı. Öldürüp öldürmemek onun keyfine bağlı bazen böceği öldürmeyip camdan sallarsın ya o şekil
Her şey @dofi66 için rahatta kal başkan
Sen simdi naneyi yimedin milucciyle pis dalga geçilmiş ayıp be luffy adam uyanmış haliyle vuramamış bile sonrada tek yemiş uyanmasa meyvesi yerden kalkamazdı utanmaz herif bide gitmiş iyileşince konuşan adama vurmuş şimdi dayağını yemeyecekmisin sen