Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido göğsü delinmiş, savunmasız Guernica'yı bile tekleyemedi. Guernica adam sandı Kaido'yu, tekkai bile basmadı.
Yapmayın etmeyin başkan Kaido sırtında ada taşırken 20 kişiyle felan hiç durmadan kavga etti şu Luffy'i bile sayısız kez bayılttı. Öldürüp öldürmemek onun keyfine bağlı bazen böceği öldürmeyip camdan sallarsın ya o şekil

Her şey @dofi66 için rahatta kal başkan
 
Bu Sentoumaru kizaruya ossan demiyormuydu. Oda hitap sekli bildiğim kadarıyla aralarında akrabalık gibi bir durum bulunmuyor. E. Oda daha cok bizimkileri ufak çatışmalar ile yonkou tayfası imajıni sağlamlaştırmaya çalışıyor gibime geliyor.
Ojiki diyor. Yanlış bilmiyorsam öz amca durumunda böyle sesleniliyor. Sentoumaru'nun gücü düşünüldüğünde de özel yetiştirildiği belli oluyor zaten.
 
Arkadaş lucci yetmemiş diye tutup seraphimleri de eklemek istemiş mangaka luffynin karşısına olay bundan ibaret. Yoksa sentomarunun yanında seraphim getirip havalı havalı giriş yapıp üstüne tokat yemesi nedir arkadaş, gerçi bu denizciler hep böyle bende anlamadım gitti. :ehe:
 
lucciyle pis dalga geçilmiş ayıp be luffy adam uyanmış haliyle vuramamış bile sonrada tek yemiş uyanmasa meyvesi yerden kalkamazdı utanmaz herif bide gitmiş iyileşince konuşan adama vurmuş şimdi dayağını yemeyecekmisin sen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık