Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani tek yiyordu bu Lucci, kral Hakili yumruk tokusturmus, bir darbe yemiş hasar falan yok, üstüne kalkıp Sentoya kolunu sokmuş, Lucci tüm Vegalari öldürüp adayı patlamadan gitmez burdan, Serafreşleri de ele geçirdi, şimdi Luffy düşünsün, bu kez Nika abisi de yetmeyecek gibi :)
 
lucci inandığı tanrıyı seçip gerekeni yapmış. özgürlük tanrısı mı olur olum :S neyse bu kadar galeyana gelinmiş, bi şu insan azmanı formunu görelim de vücut geliştirme konusunu tekrar hortlatırız
 
Bir Luffy vuruyor bir de yer vuruyor Lucci'ye. Resmen billur geçiyor. Bu arada Kizaru kendi mi çıkmış yola yoksa Akainu mu yollamış?
 
Güzel bilgiler içeren bir bölüm olmuş ama bu adam hala vs çizmeyi beceremiyor. Arkadaş Luffy orada vs atıyor, Lucci soru ile gidip nasıl Sento'ya zarar veriyor. Kafana göre su geleceği görmeyi kullandırtma. Arcı uzatıcam diye hikaye yazmaya devam ediyor. Olayları uzatıcak ki Kizaru reis adaya teşrif etsin. Uzatıcaksın arcı madem Lucci vs Zoro ya da Sanji yap. Kizaru+ Lucci gelse Nika modu yenemez, akıl mantık çerçevesinde şu arcı uzat gözünü seveyim ya :mincika: Aklı sıra Sento'yu aradan çıkaracak ki Seraphimler CP0 kontrolüne geçsin, hiyerarşideki adamı ondan indiriyorlar. Lucci için mantıklı Oda için leş bir işleme ( Luffy orada olduğu için).
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık