Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiminin meyvesi var kiminin de teknikleri ve bilek gücü var.Demek geri çekilmesini sağlayacak birşeyler yapmışlar.Bu mangada kızıl saç tayfası bak daha Cp9 için bile uğraştıracaklar diye kara kara düşünüyor.Cp0 güçlü olduğu açık yazar daha nasıl belli etsin.Cp9 bile uğraştırıyorsa Cp0 neler yapar yıkılmamayı geçtim ciddi sıkıntı çıkarır.
Hancock taş edebildiği için pazarlık oldu.
Lucci ne yapacakta Karasakal pazarlığa gidecek?

Eşleşme ve bunu yorumlama yanlış. :D

Hancock taş edebildiği için pazarlık oldu.
Lucci ne yapacakta Karasakal pazarlığa gidecek?

Eşleşme ve bunu yorumlama yanlış. :D
Ne yaptığını bilmiyorum ama kovalamışlar adamları mangada geçiyor.Elemanları da gördük biri kadına çeviriyor öbürü ışınlanıyor bunlar daha en zayıfları.Belki Lucci de Law gibi ıkınmıştır kadına dönmemek için tamam işte hakisi süper. :D

Kendine de kendisi mi madalya takıyor. :D

Lucci'nin madalyası Charlos'a verdiği üstün memnuniyet ödülü. Kutsalları mutlu etmek de zor şimdi. Charlos Lucci'nin sırtında kaç tur atmıştır. Zor iş.
Aksesuar olarak takıyor olabilir :D Dalga geçiyorum be. Lucci sevenler kesin Youtube'de sevimli kedi videosu izliyordur.
Lucci, Guarnica’yı arayıp abi acil Luffy’i öldürmen lazım deyince Guarnica kalayladı bunu dalga mı geçiyon lan dingil diye. abi valla gorosei söylüyor falan dedi Lucci.
Kesin bilgiyse yayıyorum.

Reis gül aksesuar sadece. :D

Broş ise farklı. Sadece Guernica'da var. Wano sonrası bu sefer Lucci'de görüyoruz. Lider işin esprisi ama belli ki rütbe olarak denkler. Lucci zaten yeni Cp0 oldu. Lucci'den önce Guernica vardı. Boşuna en iyi ajanlarımızdan demiyor yaşlılar.
Stamped'de vardı yanlış hatırlamıyorsam Luccide ama canon mu değil mi bilmiyorum

Hancock ile dayak manyağı Lucciyi nasıl bir tuttun yemin ediyorum, Croco amiral ayarı demek gibi bir şey olmuş, bu dediğin :(
kardeş bana açıklar mısın sağlam argümanlarla bu adam rütbe almış,çalışmış,hırslı bir kişilik ayrıca saf fiziksel güçle luffy'i ölümün kıyısına yumrukla getirmiş bir karakter sadece sorum sana değil tüm lucci haterlarına neden bu kadar güçsüz görüyorsunuz ben açıkladım buyrun söz sizde haydi dökülün öyle sallama olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık