Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Montana Lucci'nin neden lider olmadığını küçük bir araştırmayla buldum. Guernica'ya bakınca üniformasının üstünde bir broş var fakat Marijeois'de gördüğümüz Lucci'de sadece gül vardı. Son bölüme baktığımızda Lucci'de broş var bu sefer ama farklı. Aslında Guernica Cp0 lideriymiş. Kaido'yla yaşadıklarından sonra zoraki Lucci'yi lider yapmışlar. :ehe:

@Montana Lucci'nin neden lider olmadığını küçük bir araştırmayla buldum. Guernica'ya bakınca üniformasının üstünde bir broş var fakat Marijeois'de gördüğümüz Lucci'de sadece gül vardı. Son bölüme baktığımızda Lucci'de broş var bu sefer ama farklı. Aslında Guernica Cp0 lideriymiş. Kaido'yla yaşadıklarından sonra zoraki Lucci'yi lider yapmışlar. :ehe:

Charlos'u korudugu icin madalya vermişler. Guernica'ninki korsanlarla savaşmaktan.

Ya Guernica'ya da madalya takan Lucci'yse?

Bu Lucci Luffy ve tayfayı döver. Tam Vegapunk'ı öldürücekken araya Kizaru reis girer ve olayı kurtarır. Lucci'ye tekini attıktan sonra genç adam bilime el kaldırma diyerek yoluna devam eder. Sonra tayfa adadan uzaklaşır. :gamyon:
Kizaruya ihtiyaç yok, devletin demir yumruğunu Lucci başbuğum sırtlamaya yeter. Hem Kizaru gelirse bizim şakrabanlar kaçamaz da bu sefer, malum Kuma'nın kafa dumanlı.

kanka o akada da var gül. Denizcilerin en güçlüsü şu an aka
hükümetin en güçlüsü lucci. Sadece ikisinde var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık