Daha adaya kuma gelecek baba kız dramı göreceğiz yine
Charlos'u korudugu icin madalya vermişler. Guernica'ninki korsanlarla savaşmaktan.@Montana Lucci'nin neden lider olmadığını küçük bir araştırmayla buldum. Guernica'ya bakınca üniformasının üstünde bir broş var fakat Marijeois'de gördüğümüz Lucci'de sadece gül vardı. Son bölüme baktığımızda Lucci'de broş var bu sefer ama farklı. Aslında Guernica Cp0 lideriymiş. Kaido'yla yaşadıklarından sonra zoraki Lucci'yi lider yapmışlar.
Mantıklı. Zaten Luffy'e denk gelmese kelepir görevdi bu da.Charlos'u korudugu icin madalya vermişler. Guernica'ninki korsanlarla savaşmaktan.
Ya Guernica'ya da madalya takan Lucci'yse?@Montana Lucci'nin neden lider olmadığını küçük bir araştırmayla buldum. Guernica'ya bakınca üniformasının üstünde bir broş var fakat Marijeois'de gördüğümüz Lucci'de sadece gül vardı. Son bölüme baktığımızda Lucci'de broş var bu sefer ama farklı. Aslında Guernica Cp0 lideriymiş. Kaido'yla yaşadıklarından sonra zoraki Lucci'yi lider yapmışlar.
Kendine de kendisi mi madalya takıyor.Ya Guernica'ya da madalya takan Lucci'yse?
Kizaruya ihtiyaç yok, devletin demir yumruğunu Lucci başbuğum sırtlamaya yeter. Hem Kizaru gelirse bizim şakrabanlar kaçamaz da bu sefer, malum Kuma'nın kafa dumanlı.Bu Lucci Luffy ve tayfayı döver. Tam Vegapunk'ı öldürücekken araya Kizaru reis girer ve olayı kurtarır. Lucci'ye tekini attıktan sonra genç adam bilime el kaldırma diyerek yoluna devam eder. Sonra tayfa adadan uzaklaşır.
Lucci, Guarnica’yı arayıp abi acil Luffy’i öldürmen lazım deyince Guarnica kalayladı bunu dalga mı geçiyon lan dingil diye. abi valla gorosei söylüyor falan dedi Lucci.Ya Guernica'ya da madalya takan Lucci'yse?
kanka o akada da var gül. Denizcilerin en güçlüsü şu an aka@Montana Lucci'nin neden lider olmadığını küçük bir araştırmayla buldum. Guernica'ya bakınca üniformasının üstünde bir broş var fakat Marijeois'de gördüğümüz Lucci'de sadece gül vardı. Son bölüme baktığımızda Lucci'de broş var bu sefer ama farklı. Aslında Guernica Cp0 lideriymiş. Kaido'yla yaşadıklarından sonra zoraki Lucci'yi lider yapmışlar.