Henüz asıl kaynaklar bilgiyi doğrulamadı ama yara izli adam Kid'i bayağı hırpalamış
Luffy, Nika'sız Kaido'nun %85'idir. Kaido ise Nika formundaki Luffy'nin %85'i olmuştur.luffy nikasız kaidonun yüzde 50 si ya var ya yoktur. Nika modunun bile bi ton dez avantajı var.
Kokunun oradan geldiğine emin misin?Kokusu buraya kadar geldi.
Eğer zurna gibi klas bir hareket gelirse forumda bazı nickler değişecek.Mesela III.Invictus ve II.Montana gibiLucci Luffye bir tane vurursa siteye şundan dağıtacam, stokluyorum
ben Luffy’ci değilim beni ırgalamaz.Eğer zurna gibi klas bir hareket gelirse forumda bazı nickler değişecek.Mesela III.Invıctus ve II.Montana gibi
İyi de sebep...Bu Lucci Luffy ve tayfayı döver. Tam Vegapunk'ı öldürücekken araya Kizaru reis girer ve olayı kurtarır. Lucci'ye tekini attıktan sonra genç adam bilime el kaldırma diyerek yoluna devam eder. Sonra tayfa adadan uzaklaşır.
Sen her şeycisin kimin durumu iyiyse onun fanı olursun senben Luffy’ci değilim beni ırgalamaz.
Yoo. Senin gibi bir sövüp bir fanlığına soyunduğum karakter var mı göster? Sen bir bölüm Dragon gömsen, diğer bölüm Dragon önderimin yoluna kellemi koyarım diyorsun.Sen her şeycisin kimin durumu iyiyse onun fanı olursun sen