Luffy fanları için tarihteki en kötü bölümlerden biri, kim ne derse desin.
hep biz mi kötü vereceğiz,hep onlar mı kazanacak? Birazda biz kazanalım Benim için güzel bölümdü.Luffy fanları için tarihteki en kötü bölümlerden biri, kim ne derse desin.
Diri bir Big Mom neyse .. durduk yere bir ton alıntı laf yemeyelim1 Yonko 2 Amiral alıyordu
İskender mi söylüyorsun hacı 1.5 amiral nedir.Diri bir Big Mom neyse .. durduk yere bir ton alıntı laf yemeyelim
1.5 diyelim
Fujitora + Aramaki 1.5 eder ancaİskender mi söylüyorsun hacı 1.5 amiral nedir.
Kaido 2 taneyi rahat alır, 3 te biraz zorlanırBen 3 diyeni de gördüm usta
Klişe abi ya, bir sürü seri var bu temayı işleyen,Meyvelerin oluşmasıyla ilgili teori iyiydi. Belki de üzerinde çok düşünmediğim bir konu olduğu için güzel bağlamış gibi geldi..
''Arzular şeytan meyvelerini gerçek kıldı..'' O zaman seri sonunda içinde ki şeytanı uyandıracak iki kişiyi aşağıya bırakıyorum.
Metin Şentürk gördü, Luffyfanlari göremedi bu gerçeği işte, hala bak dediğimiz çıktı diye geziyorlarLuffy fanları için tarihteki en kötü bölümlerden biri, kim ne derse desin.
utanmadan her bölüm gelip sallıyorlar yüzleri de kızarmıyor. @Millennium Wizard Nika’dan herkes tek yer diyor, tersi çıkıyor gelip yazıyor. @Whitebear D kizaru gelmeye korkmuş hehehehe diyor. lucci tek yemiş denizcilere eksi yazar diyor. tüm bunların tersi yaşanıyor ama hala konuşuyor. ban olmalı böyle durumlarda.İskender mi söylüyorsun hacı 1.5 amiral nedir.
Tüm bunlara rağmen birde bizi patlama sarmalına alıyorlar. Değişik kafalar yaşanıyor forumda.utanmadan her bölüm gelip sallıyorlar yüzleri de kızarmıyor. @Millennium Wizard Nika’dan herkes tek yer diyor, tersi çıkıyor gelip yazıyor. @Whitebear D kizaru gelmeye korkmuş hehehehe diyor. lucci tek yemiş denizcilere eksi yazar diyor. tüm bunların tersi yaşanıyor ama hala konuşuyor. ban olmalı böyle durumlarda.
Kim olursa olsun iki amirali aynı anda alamaz bir yonko.Fujitora + Aramaki 1.5 eder anca
Montana mağdurları çatısı altında toplandılar işte, bir numaraları yok yoksa.Tüm bunlara rağmen birde bizi patlama sarmalına alıyorlar. Değişik kafalar yaşanıyor forumda.