Oda : Vegapunk’ı bekleyin Vegapunk açıklayacak. Vegapunk :....Dünyanın en zeki bilim adamı meyvelerin sırrını açıklayacak!
Vegapunk: Meyveler gökten indi kardeşim
Oda : Vegapunk’ı bekleyin Vegapunk açıklayacak. Vegapunk :....Dünyanın en zeki bilim adamı meyvelerin sırrını açıklayacak!
Vegapunk: Meyveler gökten indi kardeşim
Bunu ta 1041'lerde (galiba G5'in ilk çıktığı bölümler) açıkladım zaten. 1045. bölümler 1047 felan hepsinin bölüm yorumlarında birçok kere açıklamışımdır orada bulabilirsin. Ben bunu ta o zamanlar söyledim de işte yine ajandası olanlar ben söylüyorum diye dikkate almadı. Şimdi yeni bir şey bulunmuş gibi burada bana soruyorlar.
Oda'nın sıçması işte. Luffy kk bile olsa bu durum değişmeyecek. Koskoca akainu savaşa girmeyin diyor, cp0 ajanları durun diyor, kizaru adaya gelsin deniyor, elin kedisi utanmasa tek başına bütün imparator tayfasını katledecek. Luffy bariz üstündür ama üstünlükten ziyade denklik gördük. Luffy'e handikap ver, koruması gereken birileri olsun, elini kelepçele vs. ama tam güçte de bu duruma düşürme be kardeşim. Kim ne derse desin haklı bu durumda. Kendi bile bölüm içerisinde luffyi övüyor sürekli ama aynı bölümde lucci üstün gözüküyor, imparator tayfası ne üdüğü belirsiz çapulculardan kaçıyor, ne yaşıyoruz anlamak güç. Şuraya buggy de gelse aynı olayı bizim tayfaya yapabilecekmiş demek ki.Sıkıntıda orda zaten serinin şimdiye kadar en güçlü bossunu devirmiş ki o boss dünyanın korktuğu yanlış yapanın direniş bile göstermeden kaderini kabullendiği(cp0 ajanı) bir bosstu kaido. luffy şuan onu yenmiş adam ama 10-15 sene önce yendiği lucci şimdi luffynin karşısına çıkıp artistlik yapabiliyor. Burda mantıklı olan aslında spoilerlardı luccinin posta koymaya çalışsa bile başarısız olup adam artık yonko anladım gücümüz yetmez destek isteyelim amiralden aşağısı kurtarmaz bunlara karşı demesi lazım(ki orda daha tüm tayfası var luffy zoro sanji jimbei franky) bu ekibe sadece 2 amiralin bile şansı yok ken 10 yıl önceki kedinin diklenmesi saçmalık ötesi.
Adalet anlayışından dolayı Amiral rolüSeriinin devamı için Lucci'ye büyük bir rol öngöremiyorum.
Ancak buradaki savaşın yarıda kalması, Lucci'yi seriinin ilerleyen kısımları için besleyip büyütmek anlamına gelir. Bunun hikayeye ne şekilde etki edeceği tartışılır. Şu an için Nika'nnın gelecekteki muhtemel rakipleri; Karasakal, Im, Grosei ve bir ihtimal Akainu. Buraya Lucci'yi yazmak bana pek makul gelmiyor ama Oda'nın ne yapmak istediğini de tam olarak kestirmiyorum. Şu bölümde direkt mesajı vermiş, ''Eskisinden çok daha güçlü olan tek kişi sen değilsin!'' Belli ki Lucci'ye de rol vermek istiyor ama nereye kadar?!
Lucci benim bile beklentilerimi aşıp geleceğe yürüyebilir ya da intikam ateşi daha alevlenmeden Çokbilmiş'te söner. Hangisi olacak göreceğiz.
Yok söylemişsindir ona itirazım yok.Bunu ta 1041'lerde (galiba G5'in ilk çıktığı bölümler) açıkladım zaten. 1045. bölümler 1047 felan hepsinin bölüm yorumlarında birçok kere açıklamışımdır orada bulabilirsin. Ben bunu ta o zamanlar söyledim de işte yine ajandası olanlar ben söylüyorum diye dikkate almadı. Şimdi yeni bir şey bulunmuş gibi burada bana soruyorlar.