Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde kimse Lucci'nin gerçek amacını anlayamamış üzücü bir durum Lucci görev bilincinden değil, op sevgisinden dolayı seri erken bitsin istemiyor bu yüzden Kizaru yerine onlarla savaşıyor ki Kizaru hasır şapkaların içinden geçmesin
 
Agalar o zaman... Kaptan kuro falan da gelsin... ben de güçlendim diye... Oda Luffy'e ayar versin bir yerde yakalayıp. Böyle böyle gitsin seri. Kusura bakmayın ama yazar sıvadıkça sıvıyor. Adamı Yonko ilan etmiş... hala gelen gidene bak. Bu bölüm Lucci yere ölü halde kapaklanmış şekilde bitmeliydi... hakkı buydu bu bölümün.
Nika yı erken soktu olaya bu haltı yediği an bu saçmalıklarin olacağı kesindi artık karşısına kimi çıkarsa hop bir anda en dandik karakter bile uyanış açacak haki ustası olacak ya da serinin sonuna kadar Luffy karşısına kimseyi çıkarmayacak....
 
Dedik sana o kişi luffy değil nika diye. Hatta kaido bunu fark etmişti sen kimsin demişti. O da luffy'nin sürekli söylediği sözü söyleyerek lafı dolandırdı ve kk olacak kişiyim dedi. Ama o zaman laf anlatamadık sana.
Birader siz şaka mı yapıyonuz. Ben zaten o bölüm yorumlarında bunu kaç kere söyledim. Sondaki Luffy ile baştaki bir değil diye.:D
 
Very Good'u diyorsun.
Aynen hatırlayamadım bu baya kolay yenilmişti o meyveyle.
Cp0 emir alması gerektiğinin bilincinde farkında mısın? Lucci'ye de söylüyorlar. Lucci kudurukluk yapıp Luffy ile güç yarışına giriyor. Rütbe olarak Saka ile Lucci'nin eşit olmadığını anlamış olman gerekiyor bu bölümde.
Bakalım diyeceğim ama öyle emir alma durumu yok.Danışmak zorunda değiller Saka danışmadılar diye bozuluyor yani onlara bağlı değiller denizcilere yani.5 ihtiyara bağlılar onlar da denizcilere sormadan yonkoya girmeyin demiş olsa gerek.İhtiyarların bu direktifini dikkate alıyorlar.Direk beş ejdere bağlı bunlar zaten o yüzden Sword gibi örgütler kuruluyor Drake Cp0 ile savaşıyor.
 


@Alpamis bunu Nika'nın Luffy'den farklı, başka bir kişi olduğunun kanıtı sayar mısın?
Cherlo ben bunu zaten ta Nika'nin çıktığı ilk 3 bölüm söyledim. Benim söylediğimi destekler şey çıktı. Millet meyveyi yediği andan beri Luffy'nin kişiliğini etiliyor demişti bu sadece uyanışta etkilediğini ima ediyor. Benim saçımı destekler bir veri gelmiş. Ben Luffy bunu şamarlar kafasından atar diyordum. Olay oraya sogru gidecek gibi duruyor.
 
Lucci, luffy'ye dokunamadı bile, ya uyanış ya da gözlem haki'si ama sonuç gücünün yetmeyeceğinin farkında, bu sebeble sentomaru'yu etkisiz hale getirip seraphimler ile luffy'yi halletmek istiyor.
 
Son düzenleme:
Queen in çıkardığı ringde normal haliyle hangi saldırının geleceğini tahmin edip dedeye komut veren Luffy den,uyanış açmış tanrı modu açmış yanındaki adamın delinmesini farkedemeyen Luffy e.Çizerin kendi yarattığı güç dengesini işine geldiği gibi rezil etmesine ayar oluyorum.Madem bu güç çok uçuk bir güç hiç verme.İşine gelince gücü kullandir işine gelmeyince karakter hafıza kaybı yaşayıp en efektif gücünü unuttur.
 
Kişiliği etkilemediği nerde geciyor, uyanış açınca Nikanın ortaya çıktığını, uyanış modunda kontrolün Luffyde olmadığını zaten biliyorduk, sen ısrar ediyordun yok bu Nika değil G5 diye. :)
Onu zaten ben de dedim sonradan ise kontrolü eline aldı dedim. Kaido da aynı imada bulundu zaten.

Siz patladiniz. Çünkü bunu sadece Nika için varsaydınız. Oysa burada net bir şekilde tüm Zoanlari Luffy de dahil aynı potaya koydu. Hatta ben eğer ki kişiliği etkiliyorsa bu bütün zoan kullanıcıları için de geçerli olur dedim. Söylediğimi destekler bir mamga sayfasi. Algı yapmayın.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık