Ben Lucci amiral gücündedir demedim ki
dövüş bitsin ona göre yorumlama yapılır tabii çizmeye devam ederse. Moriah Croc Kuma vs belirli seviyenin üzerinde karakterler zaten. İlla herkes gelecekte o seviyeye gelecek diye bir yok pek tabii. Fakat bazılarının gelmesi niye anormal olsun. Lucci profil olarak buna uygun bir karakter. Luffy'den 11 yaş büyük ama Law'dan 4. Gelişime gayet de açık yani. Ben şu anda seviye belirlenecek kadar bir şey görmediğimizi düşünüyorum.
Ayrıca ben burada hep yazar eleştiriyorum çünkü işlemiyor adam. Diyorum ki Lucci bu seviyede gelecekse bana bir tane olayda aktif rol oynarken göster ikna olayım. Ama bunu sadece bunun için söylemiyorum. Zoro gidip pica yenip sonra sağ kol yeniyor. Sonra da Zoro zaten bu seviyede gelmiş diyorlar. Halbuki yazar bunları zerre umursamıyor bile. Artık bu seviyede deyip geçiyor. Sanji de aynı şekilde. Luffy dışında dövüşüp güçlenen karakter göremiyoruz.
Bu arada sentoumaru gibi birine zarar verecek profil olması hasebiyle de şu an burada olabilir. Bazı olaylar tetiklenebilir bu vesileyle. Yenebilmesi değil yenmesi mesele. Sentoumaru da bu organizasyonun bir parçası ve Kizarunun doğrudan yeğeni.