Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4 ile devirdi diye Drake'in saldırısı da en güçlü saldırısı mı oldu ? :D

O zaman Maha'nın parmağı eşittir G4 Luffy diyebiliriz. Üstüne Maha daha güçlü olan Numbers deviriyor. Maha olayına bir açıklık getirmeni bekliyorum. Bu mantıkla bakıyorsan Maha'nın parmağını da bu seviyelere çıkarman lazım :d Numbersları Brook bir saldırıyla, Robin bir tokatla deviriyor. Boşuna anlam yüklemene gerek yok bunlara. Luffy'nin olayı tamamen aynı Lucciyle.

Adam bu forma geçip saldırıyor o kadar. Gelişip gelişmediğine buradan karar veremezsin. Karşısına güçlü bir karakter gelir, ne kadar varlık gösterir görürüz. O zaman anlarız gelişip gelişmediğini. Haftaya belli olur zaten.
Drake'nin saldırısı isimli ve hibrid formunda yaptığı bir saldırı, sen başka bir isimli saldırısına denk geldin mi?

Luffy ana karakter olduğu için okuyucuları coşturması gerekiyor. Luffy'nin gücüne Kaido da dahil bir sürü kişi tanıklık etti zaten. Gemiye saldırdığı sahnede üç kaptan da isimli saldırısını yapıyor. Bu sahneye takılmaya gerek yok Denjiro'nun gemiyi teklediği yerde üç kaptan hayli hayli fazlasını yapacak kapasitedeler. Aynısı Numbers teklediği sahne içinde geçerli, tamamen okuyucuları gazlamak için yapılmış bir sahne.

Maha'nın kaç darbeyle indirdiği konusunda net bir bilgi yok elimizde en son darbesini görüyoruz sadece. Öyle bir parmak tabancası Apoo'yu bile indirmeye yetmiyorken koca Numbers'i etkiliyorsa Oda'nın kafasına sokayım.

Fakat konumuz bu değil, beni buraya çekmeye çalışıyorsun kurnaz tilki seni.

Ben Lucci hakkında en başta ne yazdım "Eğer insan formunda Atlas'ı Rokuougan ile devirmiş olsa geliştiğini daha net anlarız." dedim. Burada Lucci'nin gelişmediğini söylemiyorum sadece insan formunda Atlas gibi dev bir robotu devirmesinden hibrid forma geçmeden ne seviyeye geldiğini anlarızı savunuyorum. Kaido, Yamato, Marco, King, Queen de dahil bütün Zoan'ların hibrid formunda insan formundan birkaç kat daha güçlü olduğunu gördük.

Lucci illa ki gelişmiştir bundan şüphe duyan yoktur. Kendi kurumu içinde bile dahi olarak nitelendiriliyor. Ben beklentilerin altında kalacağını düşünüyorum. Amiral ya da YC1+ bekleyenler var. Ben bunun olacağını düşünmüyorum. Hibrid halinde hemen Rokuougan kullandığına göre ondan daha üstün bir teknik öğrenmiştir. Chokkai diye bir gizli Rokushiki tekniği olduğunu söyledi Oda.

Kaido gömen Luffy'ye rakip olacağını bekleyenler var. Belli ki Seraphim Kuma, Mihawk, Hancock, Jinbe'ye karşı savaşacak tayfa. Luffy ile Lucci arasında kısa süreli bir kapışma olacaktır, Luffy tek atmazsa ben burdan Japonya'ya kadar Oda'nın taaa yedi sülalesini Sushi'ye davet edeyim.
 
Eğer Kuma kendini Çokbilmiş adasına ışınlamışsa ki gidişat onu gösteriyor Luffy Vs Lucci’den ziyade Kuma Vs Lucci görebiliriz gibi geliyor. Bakalım bir sonraki bölüm göreceğiz bence.
 
Lucci zaman kaybı olmasın diye en güçlü dediğiniz forma girdi, ben daha farklı kozlarının olduğunu da düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık