Sen hala orada mısın? Bunları atınca kaçarsın sanmıştım eski tecrübelerimden.Az kaldı Reis bir tıklık pardon teklik canın kaldı xD
Sen hala orada mısın? Bunları atınca kaçarsın sanmıştım eski tecrübelerimden.Az kaldı Reis bir tıklık pardon teklik canın kaldı xD
Bunlarda bir şey yok zaten sen gelecek bölüm kaç damla terleyecen onu hesap etSen hala orada mısın. Bunları atınca kaçarsın sanmıştım.
Nasıl yok. Teri ağzı felan görmüyon mu? Roger'ın tek attığı adamla denk dövüşmüş. Ki Roger'in 1 yıl ömrü kalmıştı o sıra.Bunlarda bir şey yok zaten sen gelecek bölüm kaç damla terleyecen onu hesap et
Meyvesini bile kullanmadı Roger'aNasıl yok. Teri ağzı felan görmüyon mu? Roger'ın tek attığı adamla denk dövüşmüş. Ki Roger'in 1 yıl ömrü kalmıştı o sıra.
WB: Roger turp gibisin maşallah.Meyvesini bile kullanmadı Roger'a
Yoo, bir de bunları getirebilmek için boyuna senaryo ile oynuyordur. Dansöze döndün Oda...Yok lucciyi getirir cobynin dağa kaldırılmasını getirir daha spandam falan gelir sakın bon chanı getirme hep düşman eskilerinden getir dur seriye
Deprem meyvesinde nasıl patladıysan o hastalığın Roger'a etkisi konusunda da patlayacaksın tabi kabul etmeyeceksin yine işin o kısmı aynı kalacakWB: Roger turp gibisin maşallah.
Aslında Roger ölümcül hastalığın pençesindedir.
Lucci tek yemezse seriyi bırakacağım.Böyle bir seri yazıp karekter üretememek yazık gerçekten. Oda'yı çok büyütmüşüm gözümde.
Roger ölümcül hastadır bana Ferit etkisi yok der.Deprem meyvesinde nasıl patladıysan o hastalığın Roger'a etkisi konusunda da patlayacaksın tabi kabul etmeyeceksin yine işin o kısmı aynı kalacak