Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi adaya bakıyorum ve büyük bir tehdit göremiyorum. Büyük bir tehdit olsa şu sahne olacak diyeceğim. ( Son sayfa hakkında konuşuyorum.) Jinbei araya girer ve Lucci'ye senin rakibin benim der ve güzel bir kavga izleriz, Luffy de arc bosuna doğru yol alır. Ama bakıyorum adadaki en büyük tehdit de Lucci gibi gözüküyor. Görünürde ne amiral var ne Gorosei var ne Kong var ne Yonkou var. Nasıl bir arc olacak anlam veremedim. Vega da Luffy'ye çatıda buluşalım esyalarımı topluyorum ayağı çekmiş. Biliyoruz ki Luffy ve çatı demek oraya çıkana kadar işin uzaması demek. Ne olacak da Luffy reis yukarı çabucak çıkıp arcı sonlandırmayacak bilemedim. Lucci reis Kaido seviyesi mi çıkacak ne olacak ya da Oda reis yine 3 posta Luffy mi dövdürtecek de arc uzayacak :oleyo2:
 
Onu bunu anlamam Shanks yonkou Luffy de yonkou. Shanks hakisi ile amiral kovuyorsa Luffy de bu Lucciyi teklemesi lazım.

ilk karşılaşmada Luffynin ağzının açık kalması niye abi... :D




 
Lucci tek yemezse seriyi bırakacağım.Böyle bir seri yazıp karekter üretememek yazık gerçekten. Oda'yı çok büyütmüşüm gözümde.
 
Arc bossu konusunda yazmadan edemeyeceğim. Bence bura da Zou gibi ara arc/geçiş arkı olacak gibi. Geçmişe yönelik bir şeyler ögreneceğiz bence. O yüzden kodamanlardan birinin olmamasını, Lucci'nin olmasını ben garipsemiyorum. Luffy bunu tokatlar geçer, bizimkiler de bir şeyler öğrenir devam ederiz.
 
Koskoca denizcilerde başka adam mı yok da sürekli bir Lucci Lucci... Bu noktadan bakarsak biraz abes duruyor...

Bana kalsa zaten yonko arcı erken geldi. Arada bir arc daha ek olarak işlenmeli veya bir zaman atlaması daha olmalıydı. Burada bize destek verebilecek sadece 3 tane meyve uyanışı ve bu üç uyanış da ittifaktaki en güçlü beş isimden 3ü olabilir kuvvetli ihtimal.

Bana kalsa Lucci, Luffy'i zorlayamaz ama mesele Oda olduğu için yenebilir bile
Eğer seriyi okumamış olsam bu Lucci sürekli başa bela oluyor dicem :D. İnsaf şimdiye kadar onlarca farklı denizci gördük. Adam çat diye 2 tane yeni amiral çıkarttı. Luffy'nin seneler sonra en zorlu rakiplerinden biriyle karşılaşmasında bir şey yok. Zaten bu reunion'un olacağı belliydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık