Öyle birşey çıkarsa Zoro istasyon gibi çalışır her gelene mazot mu benzin mi motorin mi gibi sorular sorar taşanı döker bidona verip geçer.bu eski yakıt haki falan çıkmadın?
Öyle birşey çıkarsa Zoro istasyon gibi çalışır her gelene mazot mu benzin mi motorin mi gibi sorular sorar taşanı döker bidona verip geçer.bu eski yakıt haki falan çıkmadın?
Seraphimler kadar sağlam mı acaba ?Lucci'nin indirdiği Seraphim mi?
Valla Atlas Luffy'e vermişti odunu bir yumrukla. Güçsüz değildir en azındanSeraphimler kadar sağlam mı acaba ?
Numbers yine iyi ya düz gemi askerlerine de G4 açtı.Kıstas bu mu cidden. Atlas'a dönüşüm geçirerek saldırdı diye iyi gelişmemiş mi oldu ?
Luffy Dof'u, Cracker'i ve Katakuri'yi yenip Wano'ya geldi. Gitti Numbers'a g4 açtı. Hatırlatırım. Tamamen aynı şey bu. Hatta bu Kaido'ya ilk yenilmesinden sonra oluyor. Hapishanede güçlenme alıyor, gelişiyor. Ryou öğreniyor Hyogoro amcamızdan hatta. Lucci ve Luffy bu şekilde saldırmak istemiş olay bu. Luffy Numbers yenemeyecek miydi mesela g4 açmasa? Ya Lucci dönüşüm geçirmese Atlas'ı geçemeyecek miydi?
Bayram değil seyran değil ve kılıç tutmuyorum Mw beni neden savunuyor dedi...Lucci ile konuştun galiba sana ne anlattı ?
cp0 lideri sanmış, lider diye savunuyor ama öyle bir şey yok. şimdi bu kadar savunduk geri dönüş de yapamayız diye el mecbur kaldı.Bayram değil seyran değil ve kılıç tutmuyorum Mw beni neden savunuyor dedi...
@Montana Lucci'nin tırnakları keskin olduğu için olabilir mi ?
Dün Alpamisle bi bahse girdim, Jacquesle'de sen gir@Jacques'in iç sesi: ne düşünüyorsam tam tersini söyleyeyim de aleme madara olmayalım