Öldüyse kan kaybından ölür, kılıç ile göğüsü delindi. Kaido öldürememiş.Cp0 ajanlarından birini öldürmüştü sanki. Yoksa hala yaşıyor mu o. Şaşırmam gerçi seride ölmek için özel bir çaba sarf etmek gerekiyor.
Öldüyse kan kaybından ölür, kılıç ile göğüsü delindi. Kaido öldürememiş.Cp0 ajanlarından birini öldürmüştü sanki. Yoksa hala yaşıyor mu o. Şaşırmam gerçi seride ölmek için özel bir çaba sarf etmek gerekiyor.
Cp0 ajanlarından birini öldürmüştü sanki. Yoksa hala yaşıyor mu o. Şaşırmam gerçi seride ölmek için özel bir çaba sarf etmek gerekiyor.
çok az atraksiyon çizmeye başladı ondandır.Lan o değil de bölüm bomboşşş değil mi ? Ya da ben iyicene soğudum ondan mı öyle geliyor ?
Adamı dünyanın en güçlü yaratığı filan diye tanıttılar ama bomboş biri çıktı gerçekten, bir tane sıradan birini bile öldürememiş.Adam darbeyi alınca ölmüyor. Darbeden sonra Luffy'nin uyanışına kadar hayatta kalıyor en kötü ihtimalle. Çünkü uyanışın fotoğrafını çekiyor, bilgi yolluyor. Bayılsa bile yapamazdı bunları.
Buna inanmıyorum ben çok saçma sapan fotoğraflar çekiliyor illa ki birisi çekmiştirAdam darbeyi alınca ölmüyor. Darbeden sonra Luffy'nin uyanışına kadar hayatta kalıyor en kötü ihtimalle. Çünkü uyanışın fotoğrafını çekiyor, bilgi yolluyor. Bayılsa bile yapamazdı bunları.
Fotoğrafı çeken kişinin Guernica olduğunu söylemişlerdi. Oda sbs'de isimleri açıkladı ajanların. Çatıdaki eleman yani benim ppde olan elemanın adı Guernica. Luffy uyanışı açıp fink atarken bizim elemanın bilinci yerindeymiş.
Buna inanmıyorum ben çok saçma sapan fotoğraflar çekiliyor illa ki birisi çekmiştir
Kardo zoro olmadığı için sana öyle geliyordur aynı duyguları paylaşıyoruz şuan.Lan o değil de bölüm bomboşşş değil mi ? Ya da ben iyicene soğudum ondan mı öyle geliyor ?