Cp0 ajanı en savunmasız haliyle aldı saldırıyı. Sonrasında telefonuyla chatleşti hükümetle.Kaido'nun vurup da yok ettiği kimseyi göremedik seride.
Oha ben böyle bir gölgeye karışıp anında burada biten bir kişi görmedim daha. Helal olsun lan sana.Cp0 ajanı en savunmasız haliyle aldı saldırıyı. Sonrasında telefonuyla chatleşti hükümetle.
Şimdi geri dönüp vursa yok eder. Olaylara Luffy ve ekibi dahil olunca kimse ölemiyor.Kaido'nun vurup da yok ettiği kimseyi göremedik seride.
Şimdi geri dönüp vursa yok eder. Olaylara Luffy ve ekibi dahil olunca kimse ölemiyor.
Zoro çay partisinde pineklediğinden öyle gelmiştir.Lan o değil de bölüm bomboşşş değil mi ? Ya da ben iyicene soğudum ondan mı öyle geliyor ?
Luffy eski sevgilisine mi dönmüş anlamadım.Yonkou ağırlığı diye birşey yok. Zaten Big Mom çok ağırdı da, millet altından kalkamadı.
Ayrıca ana karakteri, exine mağlup ettirirse söylenecek laf yoktur.
Cp0 ajanlarından birini öldürmüştü sanki. Yoksa hala yaşıyor mu o. Şaşırmam gerçi seride ölmek için özel bir çaba sarf etmek gerekiyor. Ya da donut pozisyonu almak lazım.Kaido'nun vurup da yok ettiği kimseyi göremedik seride.