ana karakteri geçtim bir karakterin koyu fanı olmak gerçekten sıkıntı. Umarım doğru yolu bulursun
Yamato ana karakterin karakteriyle birebir aynı özellikler gösteriyor. Şeytan meyvesini yemeleri bile acıkmalarından dolayı.
Böyle bir karakteri sevmem gayet doğal. 20 yıl boyunca kimsenin arkadaş olmak istemediği bir hapis hayatı yaşayan kim olsa böyle zihinsel zarar görür. Oden'i böyle benimsemesi tamamen Yamato'nun özgürlüğe olan tutkusundan geliyor.
Luffy, Korsan Kral olmanın tanımını denizlerin en özgür kişisi olarak niteledi. Yamato 20 yıldır özgürlüğü için mücadele ediyordu.
Tayfada Luffy, Sanji, Zoro'dan sonra Yamato gelir benim için.
Hibrid formunu Luffy'de dahil hiç kimse görmedi tayfadan. Bu da tayfaya katılacak olmasına bir işaret. Zaten Momonosuke tayfanın her üyesini katılış sırasına göre saydığı zaman 11. olarak Yamato'yu saydı.
Wano'da karakter tasarımı en iyi olan üç kişiden biriydi. (Yamato, Momonosuke,King) Bizim tayfaya katacağı çok şey var. Umarım Elbaf'a yetişir.
Sadece "Ben Oden'im" diye takıntılı bir şekilde gezmesi onu nefret edilesi birisi yapmıyor. Ortalarda kimseye fayda sağlamayan ağlak ağlak dolaşan bayan karakterler gibi zayıf değil aksine özgürlüğün sembolü olan Oden'i sürekli kendisine hatırlatıyor ve onun ismini anarak özgürlüğü için bir mücadele ediyor. Her türlü övgüyü hak ediyor.