Verdiği sözü tutamayan, silah tüccarı, katil.Kaido'yu nasıl bilirdiniz?
Korsan dünyasında, korsan birisini, silah satmakla, katil olmasıyla ve söz tutmamasıyla yargılıyorlar, ilginç. Kaidou zaten insanların namusunu koruyan bir melek olmalıydıVerdiği sözü tutamayan, silah tüccarı, katil.
At hırısızı Orochi ile iş yaptığından Oden'in ahını aldı yansın kömür olsun lavların içinde.Verdiği sözü tutamayan, silah tüccarı, katil.
''Kötü'' olarak lanse etmedim ki reis niye hemen savunmaya geçtin yaptığı şeyleri söyledim. Bu yaptıklarını değiştirmiyor çünkü.Korsan dünyasında, korsan birisini, silah satmakla, katil olmasıyla ve söz tutmamasıyla yargılıyorlar, ilginç. Kaidou zaten insanların namusunu koruyan bir melek olmalıydı
Oden'le iş birliği yapması çapsızlıktı ne yazık ki.At hırısızı Orochi ile iş yaptığından Oden'in ahını aldı yansın kömür olsun lavların içinde.
Kimseye diz çökmeyen, dünya hükümeti köpekleriyle sonuna kadar savaşan, torpilli lütfüyü öldüren, bir ada dolusu adamla savaşan, aptalları öldüren, işine yarayacak adamları köpeği olana kadar işkence eden, gerçek bir korsan...Kaido'yu nasıl bilirdiniz?
Beni yenecek adam daha doğmadı diye koftiden racon kesip, samurayları yenmek için Orochi ile eş-ittifak kurup türlü işler çeviren. Sahte kabadayı. Türk yeraltın dünyasında yaşasa lakabı kız olurdu. Kız Kaido gibisinden.Kaido'yu nasıl bilirdiniz?