Konuda ismim geçince dellenmiş @MihawkKid flashback varmış bölümde Shanks sadece hakiyle Kid'i bayıltmış kolunu da omzunda maymun olan abiye kestirmiş
Konuda ismim geçince dellenmiş @MihawkKid flashback varmış bölümde Shanks sadece hakiyle Kid'i bayıltmış kolunu da omzunda maymun olan abiye kestirmiş
"Law iyi bir abimizdi, janti adamdı, adabı room açmasını iyi bilirdi, mesela ben bilmem."Law'ı iyi bilirdik...
Yanlış analiz yapmışsın@Montana Bir çok kişi gibi beni de etkileyen bir forum üyesi tabi ama kendi karakter analizimi yapamayacaksam okumayım seriyi daha iyi be Reddo.
Maymun kolu muz sanıp direk kemirmişte olabilir hurdacılara uygun bir son.Kid flashback varmış bölümde Shanks sadece hakiyle Kid'i bayıltmış kolunu da omzunda maymun olan abiye kestirmiş
Şu an için bilgi kirliliği var o da olasılıklar dahilinde.Maymun kolu muz sanıp direk kemirmişte olabilir hurdacılara uygun bir son.
ana karakteri geçtim bir karakterin koyu fanı olmak gerçekten sıkıntı. Umarım doğru yolu bulursunDeğişik bir kafa!
Karasakal göbeği ile birlikte 21 ediyor helal olsun lawa.
İchigo iyi çocuk ya dayak yedi mi yemedim demezdi saygı vardı.Kaç oğlum hadi bırakıyorum dediğin zaman kaçmaz utanır boynunu büker falan... Luffy deyip hakaret etme elemana.Luffy'de,Ichigo olma yolunda hızla ilerliyor ama.
Power-uplar konusunda dedim ya.Yoksa karakterleri benzer değil o kadar xDİchigo iyi çocuk ya dayak yedi mi yemedim demezdi saygı vardı.Kaç oğlum hadi bırakıyorum dediğin zaman kaçmaz utanır boynunu büker falan... Luffy deyip hakaret etme elemana.