Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer ön görüş konularına bak. Fake ya da değil atılan ipuçları hakkında konuşuldu hep. Dışına çıkılmadı fazla

Ama bu hafta yok yani yok ne yapalım. İpucunun fake olanı bile yok.
Ön görüş olduğu içinde konuşulanlar sorun olmadı bugüne kadar modlar tarafından da.
Çok erken açılmış konu, o yüzden böyle oldu. Yeni bilgi gelmediği için insanlar başka konulara sardı.
 
Ana karakter yarıştırmanın anlamı yok, hepsi birbirinden kötü..Neden ve nasıl bir insan Luffy fanı olur hala aklım almıyor..Ama Luffy her türlü İchigo'dan iyidir :D

One Piece'de iyi diyebileceğim bir sürü karakter var. Zoro, Marco, Katakuri, eski 3 amiral, eski yonkoular gibi...

Eşsiz diyebileceğim, bana manga okuduğumu unutturan bir kaç tane var. Onlarda; Nami, Garp ve Sanji. Bu karakterlerin ortak özelliği benim için şu; onları düşünürken asla belli özellikleriyle aklımda canlanmıyorlar. Bir sürü farklı yüz ifadesi, duygu durumu gözümün önünden geçiyor, sanki yaşıyor gibiler.

Odanın başyapıtları bunlar arkadaşlar. Üzgünüm...
Garp mı 🤭

@Montana ile çok geziyorsun demek, gezme :artiz:
 
Adam İnjection gibi bir saldırı için meyve gücün sinir bozucu demeye başladı. Dövüşe devam etse, uyanış yese kim bilir ne derdi. Bunun için konusu bile açıldı, globalde. Zoro için yazılan yazıldı. Gelmiş kaşıdı diyorsun. Luffy'ninkiler de kaşıdığı için zaten son yumrukta bu anca kaşır diyerek kaçmayıp yumruğu yemeyi tercih etti dimi.
Bunu ben değil aslında tam olarak buradaki genel kitle söyledi. Akazaya Dokuzlusu o kadar Kaido'nun içinden geçti herkes çöp diye eleştirdi. Kılıçlarını dibine kadar soktular iç organlara hasar attılar ama Zoro'nun kaburgayı geçmeyen kesiği kadar konuşulmadı. Killer'in ve Law'ın saldırıları direk iç organlara hasar attığı için daha fazla zarar verdi ama Zoro'nun attığı yara izi kadar konuşulmadı. Bende bu yüzden bu adamların attığı hasarı saymadım Luffy, Yamato ve Zoro'yu saydım.

Ayrıca Luffy'nin Red Roc'u, diğer herkesin yaptığı saldırılardan daha fazla iş yapmış olacak ki Kaido'ya beş efsanenin siluetini gördürdü.

Kaido, Luffy'nin son yumruğunun kendisine ulaşmayacağından o kadar emindi. Luffy ada büyüklüğünde yaptığı koluna ada büyüklüğünde Ryou+Haoshoku bastığından Kaido'yu yere gömçürttü.
 
Son düzenleme:
luffy yine kaybeder kata yenen luffyi apo bayıltıyor alooo ne anlatıyorsunuz?

Kaido bir daha öldürür luffy'i bir kez yenince ondan güçlü olmuyorsun. Bu kaçıncı zorlama luffy zaferi? Ana karakterimiz ölümsüz sıkıntı bu acilen kafasına deniz taşıyla vurup,taşla bağlayıp denize atılması gerekmekte. Böylece seri bitecektir.
Değişik bir kafa!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık