Bilmiyorum o kadar ilerlemedim ben ama daha ilk dakkadan böyle bir muhabbet başlıyorsa sonu pek hayırlı gibi değil.Adam bağırdıkça daha da güçleniyordu galiba bir de. Sırf bu bağırma muhabbeti yüzünden animesini de izleyememiştim.
Bilmiyorum o kadar ilerlemedim ben ama daha ilk dakkadan böyle bir muhabbet başlıyorsa sonu pek hayırlı gibi değil.Adam bağırdıkça daha da güçleniyordu galiba bir de. Sırf bu bağırma muhabbeti yüzünden animesini de izleyememiştim.
Çoğu şonende var böyle şeyler.Şimdi İchigo bankai denilen şey 50 yıl süren zor bir çalışma ile açılır. Ama bu ''SüperBankaiAçar4000'' ile 3 günde açabilirsin.
Bu kadar abartılısını pek görmedim.Çoğu şonende var böyle şeyler.
Dragon Ball izlemedin değil mi?Bu kadar abartılısını pek görmedim.
Toriko izlemedin sanırım.Bu kadar abartılısını pek görmedim.
İlk serinin yarısını izlemiştim. Bir ara devam edecem.Dragon Ball izlemedin değil mi?
O bir yere kadar gitti sonra yiyecek şansı şeysisinin suyu çıktı.Toriko izlemedin sanırım.
Luffy, adam ve dip kelimeleri nasıl bir araya gelmiş hayret. Luffy, derinlik ifade eden hatta ima eden bir kelimeyle aynı cümle içinde kullanılmamalı. En son ban sebebi değil miydi yav bu ?luffy adamın dibidir. Eğer diğer başkahramanlar gibi kaypak olsaydı rayleigh'ten her şeyi öğrenir kolay yoldan yapardı . Şimdi napsın adam ne bileyim g5 çok güçlü diye kullanmasın mı ölü mü kalsın yardım edenlere git mi desin ? yani yakında adam yumruğunu kullandı diye suçlu bulunacak az kaldı
Luffy, adamlığı ararken dibe batmış.Luffy, adam ve dip kelimeleri nasıl bir araya gelmiş hayret. Luffy, derinlik ifade eden hatta ima eden bir kelimeyle aynı cümle içinde kullanılmamalı. En son ban sebebi değil miydi yav bu ?
Luffy adam değildir, çocuktur. Zoro da adam değildir, ergenin tekidir. Sanji de sapık ergen modelini oluşturur. Franky, Jinbe, Brook, Robin harici çoluk çocuk tayfadakilerin.Luffy, adamlığı ararken dibe batmış.