Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yaş nâlaka ya? Luffy bu yaşta kk olacak, rogeri aşacak, her şeyi geç şu yaşında Yonko oldu. Zaten Oda, gençlerin ve yeni neslin gücünü göstermek istiyor. Sonuçta gençler için çizilen bir manga. Big Mom mantığı yapmaya gerek yok. Luffy'nin karşısına 1000 yaşındaki Im çıksa, onu da tokatlar geçer.

O küçümsediğin adamların karşısına herhangi bir çarı koy, duman olurlar. Kaidou'nun karşılaştığı kişiler güçsüz değildi, aksine Kaidou aşırı güçlüydü. Kaidou'nun hiç hasar almaması düşüncesi ise mantıksız. O zaman Kaidou'nun karşısına çıkan adamların sayısını milyonla çarpalım, sonsuza kadar yenilmeyecek mi bu adam? Elbet hasar alıyor, yoruluyor. Sonlara doğru iki saldırıda bir dinleniyordu, yatıp kalkıyordu. Bu mücadeleyi tek başına Luffy kazandı demek, ağır fanlıktır. Bunu Alpamis bile demez, o kadar. Mangaka bütün ark boyunca, son saniyelere kadar, Kaidou'nun karşısına onlarca kişi çıkardı. Bunları boşu boşuna çıkarttığını sanıyorsan, yanılıyorsun. Wb gibi koca bir çınar için bile ölüm sebebi olarak top-tüfek-kılıç darbeleri gibi istatistiklere yer verilmiş. Böyle bilgiler varken, Kaidou hiç bir şeyden hasar almadı, sadece Luffy hasar verdi demek, büyük hatadır. Kinemonun, Law'ın, Kid'in, Yamato'nun saldırıları, top tüfek saldırıları kadar hasar bırakamıyor mu? Bence bu soru yeterli.

Şuanki Luffy vs. Hiç kimseyle dövüşmemiş, kondisyonu full Kaido olsa, Kaidou tekrar yenebilir. Hatta herhangi bir Yonko vs. Luffy olsun, yine o Yonko'dan biri tarafından mağlup olabilir. Luffy şuan yenilmez falan değil, Kaidou'yu da bir milyon handikap sayesinde yeniyor. Sonda bile magmaya düşürüyor, büyük bir patlama oluyor, nika bile yeterli olmuyor Kaido için. Luffy şuan baya güçlüdür ama Yonko seviyesidir. Öyle her karşılaştığı Yonko'yu %100 yenebilir diyemezsin. Bu şeye benziyor, Shanks şuan Kaido ve diğer herhangi bir Yonko'yu, ne kadar karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, yener demeye benziyor, umarım anlaşılır olmuştur.
Ne güzel yazmışsın isminin hakkını veriyorsun Kaido yenilmedi zaten Oda kendisi dedi adadan atacam diye yenilmedide bi dünya adam daldı Kaido gelin diye çöplere avantajda verdi bıçaklattırdı kendini ondan önce Big Momla savaşdı Lufy savaşsa 1 hafta ayağa kalkamazdı defalarca yendi bizimkini tüm ada daldı en son adadan atıldı bide hain kızı çıkdı en olmadık şeyleri yaşadı yıkılmadı gene gerçek kral Kaido'dur en efsane karekterlerden biri serideki sonra Luffy yendi oh ne güzel zaten 2 yonkoda yenilmeden atıldı bide bunlara öldü diyorlar şaka gibi Big Mom giderken konuşuyorda Oda'nın sıvaması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık