Vegapunkun kafası kadar kötü bir bölüm olmuș.
Luffy 3 kere tek yediyse Lucci 300 kere yer normalde tukaka sonuçta3 kere kaidodan tek yiyen luffy tukaka ama hayret ediyorum yorumlara ya sanırsın yellenerek kesti kaioduyu. Tüm ada vs attırdı ondan sonra nika modunda gel yımrah at dedi şu gözleri biraz açın yahu. Kulaklar mı patladı anlamadım ki.
Zoro, Hody'e tek atmıştı...Villian olarak hiç olmadı. Zaten olmazda. Hangi Shounen'de Arc'ın villianı tek yedi ki?
Bu süpürgeyle girişmiş miydi? Şunun tipe bak ya..Her defasında tek, hiç sekmedi.
Şurda bi alay etmiş küçük düşürmüş yok saymış... Ben dayak yedi sayarım.Blueno var.
Luffy 3 kere tek yedi diyorlar. Sonra biz Kaido tek yiyip havada öldü diyince hebe hübe ediyorlar.3 kere kaidodan tek yiyen luffy tukaka ama hayret ediyorum yorumlara ya sanırsın yellenerek kesti kaioduyu. Tüm ada vs attırdı ondan sonra nika modunda gel yımrah at dedi şu gözleri biraz açın yahu. Kulaklar mı patladı anlamadım ki.
Mf'de karşı karşıya kalmışlardı, birde dedesiyle görüştüğü yerde... Coby yakalamak için geliyor ama tekini yiyip gidiyor :dd.dBu süpürgeyle girişmiş miydi? Şunun tipe bak ya..
Magma meyvesi vs kum meyvesi aralarında fark yok mu?Meyveler arasında çok bir fark yok bence. Önümüzdeki bölümdeki performansa bağlı olarak durum değişir.
oda bu mesajını gördü 300 kere çizer şimdi luffyci kardeşim muradına erirsin belki.Luffy 3 kere tek yediyse Lucci 300 kere yer normalde tukaka sonuçta
Varlık gösterebilmesi bile bana çok doğru gelmiyor ya.Sen benim anlattığımı anlamıyorsun, ben Lucci Luffy'i yener demedim. Ryo biliyorsa varlık göstermesi mantıklı olur diyorum. Örnek olarak da Kaido'dan tek yiyen Luffy 2 günde Ryo öğrenip Kaido'ya karşı varlık gösterebildi dedim.
Yalnız ne kadar nazik yazıyorsun.1.Luffy meyvesiz yenip yenemeyeveğini bilemeyiz son bi saldırısı vardı yaptırmadı mangaka araya cp0 ajanı girdi eğer girmese zaten kaido luffye o hasarı veremezdi.
2. Kaido luffyi oldurdu demen bir varsayım ölüm ruhun bedenden tamamen ayrılmasıyla oluşan birşey eger kalbi durmuşsa kalbin tekrar atmasıyla birisi hayata döner. Belkide hakisi bitti bilemeyiz.(son saldırım demişti hatırlarsan)
(Mangakanın acıklamasını ogrenmek gerekir)
3.Bildiğin mistik bir meyve tanrı falan değil.
4: teach uyanış acsa deprem dede falan olmayacak yine teach olacak meyvesi bu yani.( Sengoku buda gorunumunu alınca budamı oluyor başka birinemi dönüşüyor.)
Zorodan kıllıçlarını alırsak çok güçsüz ( kılıçsız bıcaksız zoro ne yapabilirki?)
Umarım anlatabilmisimdir.