Agresif degildim yaYalnız ne kadar nazik yazıyorsun.
Agresif degildim yaYalnız ne kadar nazik yazıyorsun.
Kıskanmış usta da dersin sen şimdi Bana alakalı geldi usta Kid şaşırdı demişsin yapamayacağı için şaşırmış.hadi Yamato demeyim de sağ kolu vardır belki o zaman.
Ne alaka benim dediklerimle bu? Iyice kafayı siyirdin Rob Lucci savunuyoruz diye hayali karakteri kıskanıp saldirıyorsun.
Kolay gelsin ,simdiden ellerinize sağlık.Bu hafta biraz geç gelecek bölüm. Az işim var.
Kaido tek yedi demeyen bizden değildir.Hala Luffy’nin Kaidou’ya tek attığında ısrarcısın ya takdir ettim. Ama yemezler sen Akainu’ya Reis dediğin gün dış minnaklardan olduğun belli oldu.
Hepsi şaşırdı çünkü bilmiyorlar? O mesajda Kid falan övmedim. Rob Lucci övüyorum diye kıskandın resmen. Tapulu malın mı karakter yav?Kıskanmış usta da dersin sen şimdi Bana alakalı geldi usta Kid şaşırdı demişsin yapamayacağı için şaşırmış.
Yok yahu ciddi söylüyorum. Hakikaten alışık değilim böyle.Agresif degildim ya
Asıl Akainu denen karaktersiz herife "Reis" diyen bizden değildir.Kaido tek yedi demeyen bizden değildir.
Dövüşürlerken 2 kere vurgulanıyor öldürmeye saldırdığı ama sen bilrsin tabiiKaido Lucci’nin oğlu olsa Lucci de tutabilirdi bence.Kaido’nun tüm gücüyle vurmadığına eminim kendi kanından birine bunu yapmadı.Ancak Luffy’i öldürürken yaptı vuruş şekillerine bakarsan bile anlaşılıyor analize dahi gerek yok.