ama güvercin konuşuyoırduBizim aklımızda kalan: Luffy ve Lucci hayatlarının en önemli dövüşlerinden birini verir. Luffy sınırlarını sonuna kadar zorlar.
Luffy'nin hatırladığı: Güvercin adam?!
Karasakal'ın da hayvan motifi var. Hipopotam.Acaba kimlerin serapimi vardır.
Şuan açıklanan:
Jimbei Kuma hancock mihawk.
Hepsinin hayvan motifi var.
Karasakal ve buggy için gelecegini zannetmiyorum bu sebeple.
S-Reptile croco
S-bird dof
S-bat moriah(Bunun ihtimali daha çok gibi nedense)
S-dragon kaido
Bunları bekliyorum en çok
Kaido öldürmeye çalıştı. :/ Emin olmanın önemi yok, kendi sözleri bu.Kaido Lucci’nin oğlu olsa Lucci de tutabilirdi bence.Kaido’nun tüm gücüyle vurmadığına eminim kendi kanından birine bunu yapmadı.Ancak Luffy’i öldürürken yaptı vuruş şekillerine bakarsan bile anlaşılıyor analize dahi gerek yok.
Yine bir şekilde Sanji gömmen muazzam.xDŞimdi Lucci, Kaku aynı duruyor, kurt embesilin yerini stuusy almış. Kakuyla itişen de Stussy 1 e 1 onu koymuş kurt embesil yerine. Yani eğer Yamato gelmiş olsaydı; Luffy Luccinin, Zoro Kakunun, Yamato da Stussynin azğını yüzünü öpecekti ve yeni 3 lümüz güzel bir şov yapacaktı (he bu 3 lüden herhangi biri cp0 yu komple sololar da böylesi daha keyifli) ama bilin bakalım ne eksik?
Luffy, Lucciyi görünce terlemiş. Hala ciddiye alıyor demek yani tüm gücüyle girme potansiyeli var ki bu Lucciyi sümük gibi atacak demek. Tabi bu normal koşullarda ama ne yazık ki seriyi Oda alagavatı çizdiği için o terlemenin hiç bir manası olmayabilir de...
Tabi canım baksana okşar gibi vuruyorKaido Lucci’nin oğlu olsa Lucci de tutabilirdi bence.Kaido’nun tüm gücüyle vurmadığına eminim kendi kanından birine bunu yapmadı.Ancak Luffy’i öldürürken yaptı vuruş şekillerine bakarsan bile anlaşılıyor analize dahi gerek yok.
Ağzımızı bozmayalım şimdi. Ben hiç tacizci alevli muzdan bahsettim mi burda?Yine bir şekilde Sanji gömmen muazzam.xD
Yamato çok dayanıklı olduğu için okşarsa hissetmez diye böyle yapıyor.Tabi canım baksana okşar gibi vuruyor
Öldürmeye kastetmesi öldürecek kadar güçlü vurması %100 anlamına gelmiyor işte onu kastediyorum.Hala bir ümidi var Kaido’nun aklı başına gelir diye zaten o yüzden oğlum diyor tamamen yok etmeye oynamaz yani.Tabi canım baksana okşar gibi vuruyor
Ben de öldürmek istemediğim insanların koluna hep nuke bağlarım.Öldürmeye kastetmesi öldürecek kadar güçlü vurması %100 anlamına gelmiyor işte onu kastediyorum.Hala bir ümidi var Kaido’nun aklı başına gelir diye zaten o yüzden oğlum diyor tamamen yok etmeye oynamaz yani.