Yukarıda paylaştığın ilk dört kare serinin ilk bölümlerinden, yani serinin zaten böyle bir yere gideceği bariz belliydi. Crocodile ile savaşırken Luffy'nin kolunu kuruttu Luffy koluna hava bastı kolu düzeldi Crocodile "Çok saçma bir gücün var." dedi. Yani Luffy'nin olayı en başından beri böyleydi. Yine Crocodile, Luffy'ye saldırdı vücudundaki bütün suyu emdi öldü diye attı yukarıdan su geldi üstüne düştü düzeldi. Bu sahnelerde zaten Looney Tunes olayını dibine kadar yaşatmış. Bu olay Gear 5 sonrası olan bir olay değil. Luffy meyveyi yediği andan itibaren bir olaydı.Serinin başından beri böyle olaylar yoktu saçma sapan meyveler vardi ama loneey toons yoktu.
Yâda dünya hükümetinde olan toplam zekanın karasakalin sol billuru kadar olmadığı birşey tescil edilmemişti.
Ayni gemide olan tayfanin birbirine haki öğretmeyecegi böyle birşey var demeyeceğini bir durum yoktu.
Niko robin devrimcilerle kalmış iki yıl luffye baban böyle biri demiyor ya da devrimciler şudur demiyor.
Seri en sevilen fan teorilerine göre gidiyor misal gelecek bölüm law yenilmis olacak çünkü çizer law savaşını cizemeyecek kadar aciz, biz burada 50 sayfa öyle yenilmiştir böyle yenilmiştir diye konuşacağız.
Seride böyle şeylerin üstüne luffy loney toons çıkarsa dalgamı geçerim kusura bakma.
Saydığın diğer her şeye bende katılıyorum seri çok fazla boşluklar barındıran bir seri. Ben şu andaki durumdan şikayetçi değilim. Luffy'nin formunu çok beğendim. Böyle Toon Force tarzı eğlenceli çizimler olmasa seri biraz daha ciddi bir seri olsa daha mı iyi olurdu belki daha iyi olurdu belki daha kötü olurdu.
Üzerine çok fazla kafa yormaya gerek yok. Sadece izle geç.