Nikacı olarak devam ediyorlar hayatlarına xDŞunu içine sindirebilen Luffyci var mı merak ediyorum doğrusu.
Nikacı olarak devam ediyorlar hayatlarına xDŞunu içine sindirebilen Luffyci var mı merak ediyorum doğrusu.
çok haklı sözlerSeride böyle absürtlükler vardı ama yeri geldiğinde ciddi olmasını da biliyordu. Bu yüzden sevdik bu seriyi zaten, Luffy gibi çocuksu bir karakter bile konu sevdiklerinin hayatı olunca nasılda ciddileşir ve gözümüzde karizmalaşırdı. İnsanların hala Lucci dövüşünü zirve görmesinin bir sebebi var. Kaido dövüşü bunu yok etti. Seride şu ana kadar ki en heyecan verici, en ağırlığa sahip olması gereken dövüşü Looney Tunes seviyesine çekersen insanlar elbette eleştirir.
Serinin başından beri böyle olaylar yoktu saçma sapan meyveler vardi ama loneey toons yoktu.Serinin başından beri bunun gibi tonla olay vardı nasıl oldu da takip etmeyi bırakmadınız merak ettim.
Bu sadece Luffy'ye özgü bir şey değil ki öyle absürd meyveleri gördüğünüz halde seriye devam ettiğiniz halde böyle eleştiriler yapabiliyor olmanız en az şuradaki paylaştığın resimdekiler kadar absürd bir durum.
Kimse zaten seriyi ciddiye almıyor, herkes eğlencesinde neticede bu bir manga yani tamamen kurgudan ibaret, kendinizi bu kadar kasmaya gerek yok, senaryosu ve hikayesi eğlenceli takip edersen, değilse zaten etmezsin.
o sırada Lucci:Lucci'ye, daha doğrusu hala Lucciden korkan Yonkou tayfası olmuş tayfaya aşırı gıcık oldum. Yahu senin kaptanın Lucciyi 2 sene önce devirdi onu geçtim daha yeni 2 yonkou devirdi hadi onu da geçtim yonkou oldu senin kaptanın. Hadi burada yok diye korkuyosan da, e Sanji var şimdiki gücüyle eski Lucci'yi 20 kere devirir, en fazla ne kadar güçlenmiş olabilir ki adam. Sanji artık 20 kere olmasa da en azından 1 Lucci'yi devirebilir.
Bu yorum aklıma şu müthiş programı getirdi.Oda başlığı atıyor ayrıntıları biz okurların hayal gücüne bırakıyor sonrada efsane mangaka oluyor.
Sen Luffy'e esinlenilmiş bir karakter diyerek orijinal değil mi demek istiyorsun? :/Sindirilmeyecek şey ne tam olarak. Esinlenmesi mi?
Sağlam çalışıyorsunuz ha. Kimden aldın bu taktikleri ?Sen Luffy'e esinlenilmiş bir karakter diyerek orijinal değil mi demek istiyorsun? :/
@Alpamis Cidden Mihawk'ı daha bir içten savunuyordu.
Newton'a gönderme var lakin ben elmanın bilgiyi temsil ettiği için kafasına koyduğunu düşünüyorum. Kesik kısmı onunla kapatmış.Vegapunk'ın tasarımı çok hoş gözüküyor Einstein'a ve Newton'a gönderme yapıldığını düşünüyorum.