Asetonik erotizm göndermesiymiş bu tasarımVegapunk'ın tasarımı çok hoş gözüküyor Einstein'a ve Newton'a gönderme yapıldığını düşünüyorum.
Asetonik erotizm göndermesiymiş bu tasarımVegapunk'ın tasarımı çok hoş gözüküyor Einstein'a ve Newton'a gönderme yapıldığını düşünüyorum.
Şuanki mantıkla daha önce yaptıkları da eline üflediği için vesaire olmuyor, olacağına inandığı için oluyor, Nika'nın ol dedi mi oldurma gücü.Şunu içine sindirebilen Luffyci var mı merak ediyorum doğrusu.
Şunu içine sindirebilen Vegapunkçı var mı merak ediyorum. :dVegapunk'ın tasarımı çok hoş gözüküyor Einstein'a ve Newton'a gönderme yapıldığını düşünüyorum.
Asıl bunu içine sindirebilen Zoro'cu var mı?Şunu içine sindirebilen Vegapunkçı var mı merak ediyorum. :d
Takip ettiğiniz seri yıllardır bu çizgide ilerliyor. Konuyu sadece Luffy'ye getirmek daha saçma. İçime sindiremeyeceğim bir mevzu yoktur, gayet de severek takip ediyorum. Luffy'nin diğer ana karakterlerdan daha orijinal olduğunu düşünüyorum.Şunu içine sindirebilen Luffyci var mı merak ediyorum doğrusu.
Serinin başından beri bunun gibi tonla olay vardı nasıl oldu da takip etmeyi bırakmadınız merak ettim.
Böyle bir seriyi ciddiye alip insanlarla tartışmayın, he he bölüm süperdi gelecek bölüm road runner ve cyote var.
Seride böyle absürtlükler vardı ama yeri geldiğinde ciddi olmasını da biliyordu. Bu yüzden sevdik bu seriyi zaten, Luffy gibi çocuksu bir karakter bile konu sevdiklerinin hayatı olunca nasılda ciddileşir ve gözümüzde karizmalaşırdı. İnsanların hala Lucci dövüşünü zirve görmesinin bir sebebi var. Kaido dövüşü bunu yok etti. Seride şu ana kadar ki en heyecan verici, en ağırlığa sahip olması gereken dövüşü Looney Tunes seviyesine çekersen insanlar elbette eleştirir.Seride böyle absürdlükler var ama tek Luffy'nin kendisi absürdmüş gibi konuşuyorsunuz. Serinin en ciddi karakterinin bile absürdlükleri var.
bekle daha neler var neler reis yargıyı ağızlara dağıtmaya geliyor!