Ya kaptan yardımcısı ney ki kaptanı ne olsun biri beleş kılıçcı biri beleş meyveciNika fanları toplanmış yine
Ya kaptan yardımcısı ney ki kaptanı ne olsun biri beleş kılıçcı biri beleş meyveciNika fanları toplanmış yine
Senin için alpamis kaçmış. Acilen bırakman lazım.Ya neden bu kadar zorluyoruz ki?Yok Lucci, Sanji ile dövüşsün yok Zoro ile dövüşsün.
Luffy çıksın teklesin Lucci'yi bizde devam edelim maceramıza.İlla ki Lucci biriyle karşılaşmak zorunda mı?
Yetiş ya Luffy!
Siz toplanamıyonuz diye kıskandın mı? :dNika fanları toplanmış yine
CP0'nun şimdiye kadar doğru düzgün bir işini gördükte ben mi hatırlamıyorum?serinin bitmesine yıllar var ve cp0 örgütünün misyonu şimdiden bitecek yani? 1 yıla amiralleride bitirse donanma diye bir şey kalmaz diyorsun binevi.
bir gün o da yonko indirir belki, hayal etmeye devam et redimSihirli iksiri 2 yonkou saldırısı için içti kingle ne alakası var tabi sana göre aynı şeydir
İksir hadi neyse de, şöyle etkisi olacak böyle pis 10 katı etkisi çıkacak falan dendi. Yani böyle bir torpili yapıyorum ama acısı sonra çıkacak dedi yazar ama herif bir şey olmamış gibi devam ediyor. En saçma kısmı orası. Yediremedi Oda hiç o kısmı.Sihirli iksir mi içeydi? :/
Yosuncular zaten yer hatta över demiştir ki ne yazık ki öyleİksir hadi neyse de, şöyle etkisi olacak böyle pis 10 katı etkisi çıkacak falan dendi. Yani böyle bir torpili yapıyorum ama acısı sonra çıkacak dedi yazar ama herif bir şey olmamış gibi devam ediyor. En saçma kısmı orası. Yediremedi Oda hiç o kısmı.
Ben gayet keyifle okuyordum.Geçmiş bölümlerdeki gördüklerimizi retconlasa ne olur ki? Zaten ciddiye alınacak şeyler değillerdi.
Sürekli önceki bilgiler değişecekse isterse 10000 bölüm olsun ne fark eder kiKaç bölümü var diye baktım 111 miş neyin retconu olsun bunda 1067 ile bir mi tuttun cidden...
Toplanmaya ihtiyacımız yok, yoksaSiz toplanamıyonuz diye kıskandın mı? :d
Bundan sonra bize böyle seslen.Toplanmaya ihtiyacımız yok, yoksa