Zoro'nun eylemlerini anlatan bir kalıp, deyim.Zoro boşu boşuna
-KTS
Zoro'nun eylemlerini anlatan bir kalıp, deyim.Zoro boşu boşuna
Chainsawmande sadece karman çorman çizimlerde ne olduğunu anlamak için dikkatlice bakılır o kadar.One Piece ciddiye alınacak bi seri olmayı bırakalı çok oldu. O yüzden her bölümü 0 beklentiyle okuyup acayip eğleniyorum. Chainsawman falan okurken daha dikkat ediyorum ne olduğuna düşünün yani.
İksirler, Emma'lar, Franky'ler felan filan. Marco öncesinde King'in gücünü de düşürmüştür. King dezavantajlı savaştı çok bariz. King'e kimse iksir vermedi Emma vermedi. Yardım etmedi Franky gibi.
Bugün iksir içen, yarın kılıcını dövdürür.
Nika fanları toplanmış yineHepsi Yonkolardan bir sürü saldırı aldı Zoro boşu boşuna atladı bence orada sjdfjsdjf
serinin bitmesine yıllar var ve cp0 örgütünün misyonu şimdiden bitecek yani? 1 yıla amiralleride bitirse donanma diye bir şey kalmaz diyorsun binevi.Ya neden bu kadar zorluyoruz ki?Yok Lucci, Sanji ile dövüşsün yok Zoro ile dövüşsün.
Luffy çıksın teklesin Lucci'yi bizde devam edelim maceramıza.İlla ki Lucci biriyle karşılaşmak zorunda mı?
Yetiş ya Luffy!
En azından her panelde geçmiş bölümde gördüklerimiz retcon'lanmıyor bu da bir şeyChainsawmande sadece karman çorman çizimlerde ne olduğunu anlamak için dikkatlice bakılır o kadar.
Geçmiş bölümlerdeki gördüklerimizi retconlasa ne olur ki? Zaten ciddiye alınacak şeyler değillerdi.En azından her panelde geçmiş bölümde gördüklerimiz retcon'lanmıyor bu da bir şey
Kaç bölümü var diye baktım 111 miş neyin retconu olsun bunda 1067 ile bir mi tuttun cidden...En azından her panelde geçmiş bölümde gördüklerimiz retcon'lanmıyor bu da bir şey