Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067: Punk Kayıtları

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 95 50.8%
  • Orta

    Kullanılan: 54 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.3%

  • Kullanılan toplam oy
    187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Kumalar arasında zihin transferi mümkün. Lucci'nin yanındaki Kuma'nın zihniyle, Dragon'un yanındaki Kuma'nın zihni yer değiştirdi. Bu yüzden garip davranıyor. Lucci'leri tokatlayacak olan da Serapim bedenine geçecek olan Kuma olacaktır.

İkinci bir ihtimal; Kuma, bizimkilere uygulamış olduğu uçurma tarifesini, kendi bedeninde uygulayacak ve Egghead'e gelecek. Vega'nın, Bonney'e vermek istediği hediye, Kuma'nın kendisinden başkası olamaz. O yüzden de Vega ve Kuma'nın bedeninde bir çeşit alıcı olduğunu, bu şekilde iletişim kurduklarını ve bu iletişim sonucu da Kuma'nın ilginç hareketler sergileyip, öz evladı Bonney'in yanına gelmeye çalıştığını düşünebiliriz.
 
Esprisine atmıştım ama seriyi filmle noktalarsa görürüm ben sizi :D Herşey bitmiş tayfanın akibeti çizmeden manga kapanış ondan sonra da filmde gösterirler son durumlarını bitse de ekmek yer bu ekip.
Yeak manga ile başladı öyle biter. Para kazanmak için bölüm değiştirir ekler çıkarır da filmle bitirme olmaz. Son bölüme film çekerler yine çizim dışı bitmez...
 
adam bebeklikten itibaren beyni yıkanmış şekilde yetiştiriliyor tek dostu omzundaki güvercin hala köpek diye laf salatası yapıyorlar. Köpeği akaya yeterince çekti
 
aynen. Orda yenilecek ve seri bitecekti değil mi? Luffy asla yenilmez vs'lerde çünkü yazarın ana karakteri ben hangi düşmanın ne kadar zorladığına bakarım onu.
Bu durumda serinin zirvesi Magellan mı?

Konu zorlanması ise Arlong suya attı yardım edeni olmasa ölmüştü, Crocodile'de iki kez ölümden döndü. Moriah çok feci hasar attı gölgesini bile çaldırdı. Pacifista'lar bütün tayfanın içinden geçti. Hody Jones ölümün kıyısına getirdi eğer Jinbe kan vermese ölüp gidiyordu. Doflamingo karşısında Law'la ortaklaşa dövüştüler ona rağmen ucu ucuna kazandı. Katakuri kaç kez bayılttı. Kaido karşısında kaç defa düştüğünü söylememe gerek yok.

Luffy'nin zorlanmadığı bir mücadelesi neredeyse yoktur. Çünkü karşısındaki kişiler yılların korsanları ve hepsi belli olgunlukta olan kişiler. Luffy ise 17/19 yaşında daha korsanlığın başında.

Yani Luffy'nin zorlanması ve hatta yenilmesi bile çok normal çünkü daha çok genç. Serinin zirvesi olarak nitelendirdiğimiz Roger, WB, Garp'ın zirve yaşları 35-50 arası. Luffy, Zoro, Sanji, Chopper, Nami, Usopp'un yaşları daha çok küçük o yüzden kaybetmeleri bende olumsuz bir düşünce oluşturmaz.
 
Artık Luccy seviyesindeki adamların değil Luffy'i, tayfayı zorlamaması gerekiyor. Yıllardır korsan ya da denizci olanlar, ne hikmetse yelken açmaya başlamış yeni jenerasyon gibi güçleniyorlar. Hayırdır arkadaşım? Bunca yıl neredeydiniz?
Yıllardır eğitim görmüş erişkin haliyle Luccy, 2 yıl önce, hakisiz Luffy'e yeniliyor. Luffy (ve tayfası) o günlere nazaran güçlenmenin kendisini, iliklerine enjekte etmiş. Şimdi Luccy gelip Luffy'i zorlayacak öyle mi? Sanji'nin hapşırırken teklemesi gereken karakter Luffy'i zorlayacak..
Aaa doğru, tayfanın korkak ekipleri halen Luccy'nin adın duyunca titriyor.. Mantık arıyorum benim suçum.
Seri keyif veriyor halen, heyecan da duyuyorum, ama 2 yıl sonrasındaki mantıksızlıklara alışamadım.
 
İstesek de istemesek de lucci de bizimkiler kadar geliştiyse hele bir de kral haki açıp saldırılara eklediyse zoan uyanışı yaptıysa pek ala zoroyu falan da zorlayabilir. Ama zoronun şuan kesemeyeceği kimse yok. Zor bir dövüş de olsa lucciyi indirir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık