onu söyleyemem ama şunu diyebilirim:Kaido kral hakiyle vuruyor direkt, Lucci'nin şok dalgası benzeri atakları daha fazla mı hasar verir diyorsun?
Lastiğe böyle zarar veriyorsa hakili her türlü organlarını mahveder luffy'nin.
onu söyleyemem ama şunu diyebilirim:Kaido kral hakiyle vuruyor direkt, Lucci'nin şok dalgası benzeri atakları daha fazla mı hasar verir diyorsun?
Luffy vurursa ne olur peki?onu söyleyemem ama şunu diyebilirim:
Lastiğe böyle zarar veriyorsa hakili her türlü organlarını mahveder luffy'nin.
Çifte standart ne yau, objektif seriiyi tutarlı yorumlayıp sağlıklı çıkarımlar yapabilen tek grubuz.Ne yapmak istediklerini biliyorum fandaş. Sadece arkadaşların her zamanki çifte standartlarını gösteriyordum.
O şerefsiz kim merak ediyorsun anladığım kadarıyla sana da bir Stephen Paul lazım.İşte normalde Lucci'ye torpil geçildi denmesi lazım eğer Luffy g5 açarsa. Ama haterlar bizi şaşırtmıyor. Luffy'nin gücünün her defasında arc başında kısılmasına bir şey demiyorlar. Rakibi yenince torpil demesini biliyorlar sadece.
Bu da şerefsizin birinin zamanında rakipler niye güçsüz demesinden sonra oldu. Yoksa Luffy seri başı dövüşlerinin hepsinde üstün taraftı ama basta ciddi olmadığından zor duruma düşüyordu.
Saka’ya kapa çeneni köpek çekiyor şuradaMangaka öyle bir sıvamacı ki insanlar ciddi ciddi Lucci köpeğinin Luffy'i zorlamasını bekliyor ve bunun olma ihtimalini normal karşılıyor. Sanki bana Akainu anasını satayım iki yıl önce yediği dayağın gss prim borcunu ödüyor hala tedavi sürecini bütçesi kaldırmadı.
Güvercini eritip kafasından aşağı döker Dothrakilerin köyüne heykel diye diker bu malı AkainuO şerefsiz kim merak ediyorsun anladığım kadarıyla sana da bir Stephen Paul lazım.
Saka’ya kapa çeneni köpek çekiyor şurada
Olum hala mı film. Hiç ders almaz mısın sen lkdsfhklsdhfO şerefsiz kim merak ediyorsun anladığım kadarıyla sana da bir Stephen Paul lazım.
O şerefsiz kim merak ediyorsun anladığım kadarıyla sana da bir Stephen Paul lazım.