Saul'a tokat çekip pone okutacak.Direkt reis antik robotları bulacak
Saul'a tokat çekip pone okutacak.Direkt reis antik robotları bulacak
Yürürken çıkardığı ikonik ses ve meyvesini kullanırken çıkan ses duyulmuyor. Nami ona bakarak konuşurken gittiğini birkaç saniye sonra fark ediyor. Kuma ve Zoro dövüşü başlamadan önce de benzer bir sahne var. Orada Kuma hızlı hareket ederken meyve gücünü kullandığında çıkan sesi kullanmışlar.Meyve yeteneği ile yapıyor olabilir.
Ne yapmak istediklerini biliyorum fandaş. Sadece arkadaşların her zamanki çifte standartlarını gösteriyordum.Oyunlara gelme. G5 açarsa gömmek için alt yapı oluşuturuyorlar. Açması Luffy'yi küçük düşürmez diye savunalım heba olalım istiyorlar.
İster açar, ister açmaz. G5'de Luffy'nin gücü de, he de geç.
yumruk yumruğa dövecek tek karakter söyleyebilir misin? Benim bildiğim saf fiziksel güçle ölümün kıyısına getiren tek karakter var mı fazlası yumrukla yapabilecek?G5 Luffy'i dövmek Lucci'ye nasip olmaz gibi.
Kaido uyanış sonrası iki bölümde yenildi. Kaido'ya üstünlük kuran modu Lucci döverse sıvama olur.yumruk yumruğa dövecek tek karakter söyleyebilir misin? Benim bildiğim saf fiziksel güçle ölümün kıyısına getiren tek karakter var mı fazlası yumrukla yapabilecek?
kaidonun hangi vuruşu önden girip arkadan çıktı ki? Lucci içten hasar veren hakisiz nadir çarlardan. Haki ile bakalım ne olacakKaido uyanış sonrası iki bölümde yenildi. Kaido'ya üstünlük kuran modu Lucci döverse sıvama olur.
Kaido kral hakiyle vuruyor direkt, Lucci'nin şok dalgası benzeri atakları daha fazla mı hasar verir diyorsun?kaidonun hangi vuruşu önden girip arkadan çıktı ki? Lucci içten hasar veren hakisiz nadir çarlardan. Haki ile bakalım ne olacak