Şöyle bir sahne görürüz büyük ihtimal.Yalnız Aokiji gidip dragona patron, efendim felan derse Dragon acayip hype alır
Şöyle bir sahne görürüz büyük ihtimal.Yalnız Aokiji gidip dragona patron, efendim felan derse Dragon acayip hype alır
Orası ayrı ama bu Clover'ın ve Robin'in annesinin biz sadece tarihçiyiz ve burada yalnızca tarih araştırıyorduk sözleri ya yalanmış ya da retconlanmış oldu bu bilgi doğruysaYaw hükümet 800 yıl bekledide robinin annesi zamanında mı aklına geldi tabletleri okudukları ve bu kadar ileri teknoloji kitaplar oldugu. Hepsi saçmalık
Tam hangisinden bahsettiğini atarsan daha iyi olabilir. Ben onu söylemiştim forumda ama birinin ismi diğerinin soyismi gibi bir şey denmişti forumda, oharalıların yaşadığıyla ilgili bir şey yok muhtemelen bunun öncesinde. Sadece Saul ve donmuş hali varmış işte.Caporinin bur teorisi vardı, sarışın bir adam bb onu tayfasına kattı diye roche mı ne adı
Mahkum listesinde vardı.
Rica ederimVegapunk ikna etmiş Dragon'u. Denizcilerde muhteşem İMKANLAR var. Sizin fakir oluşumunuzla ve çer çöp MATERYALLERİNİZLE işim yok demiş.
Ohara zamanında denizcileri sevmiyormuş. Vegapunk'ı denizcilerin laboratuvar köpeği diye aşağılıyor.Dragon ile akainu vakti zamanın da koramiralmiydiler acaba ? ohara sonrası mı dragon istifa etti ?