Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw hükümet 800 yıl bekledide robinin annesi zamanında mı aklına geldi tabletleri okudukları ve bu kadar ileri teknoloji kitaplar oldugu. Hepsi saçmalık
Orası ayrı ama bu Clover'ın ve Robin'in annesinin biz sadece tarihçiyiz ve burada yalnızca tarih araştırıyorduk sözleri ya yalanmış ya da retconlanmış oldu bu bilgi doğruysa
 
Son düzenleme:
Caporinin bur teorisi vardı, sarışın bir adam bb onu tayfasına kattı diye roche mı ne adı
Mahkum listesinde vardı.
Tam hangisinden bahsettiğini atarsan daha iyi olabilir. Ben onu söylemiştim forumda ama birinin ismi diğerinin soyismi gibi bir şey denmişti forumda, oharalıların yaşadığıyla ilgili bir şey yok muhtemelen bunun öncesinde. Sadece Saul ve donmuş hali varmış işte.
 
2 şey dikkatimi çekti.

1.) 20 krallik, antik krallikla yani muhtemelen D'lerle mücadele etmis. Çirkeflik vs. birsekilde yenmisler. Demekki bunun içinde vivi'nin ailesinin kralligi da var. Cobra haketmis ölmeyi. Yamuk yapmayacakti atalarin :)

2.)
Burada dragon'un sol ayagindaki bandaj şuanki yüz yarasına benziyor. luffy'nin yüzünü çizmesi gibi bu amblemi kendi yüzüne kendi yapmis olabilir. Anlam nedir bilmiyorum gerçi.
 
Manganın en iyi sagasının değeri bile düşüyor ya, çok yazık.

Dragon'u da bir yerlere bağlayayım çabası bende hiçbir duygu uyandırmıyor. 1000 bölümdür Devrimcilerin yaptığı hiçbir şey yok, hiçbir şey. Anca Levely'de "savaş ilanı" yapmaya çalıştılar. Şimdi Devrimciler ve Dragon da tabi ki önemli havalarına seriyi sokmaya çalışmak eğreti duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık