Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda gerçekten iyi bir yazar değil, ana hikayede bir çatı yapmış fakat detaylarda batırıyor. Karakter öldürmüyor olması büyük eksiyken; bir de önceden ölmüş, hikayedeki misyonunu tamamlamış ve kendi gündemi sona ermiş karakterleri de anlamsız bir şekilde geri getiriyor. Yahu Saul ölmüş gitmiş, Robin'in hikâyesinde çok güzel bir destek karakteri olmuş ve hikayeyi birkaç koldan bağlamış. Şimdi bakıyoruz meğer yaşıyormuş, e bu karakterin bütün mirası yok oldu bizim gördüğümüz. Ne anladım ben bu işten?

Saul'u geri getireceğine Soul diye bir karakter oluştur, Saul'un kardeşi olsun ve onun dirilip yapacaklarını o yapsın. Bunu yapamıyor, çünkü oluşturacağı yeni karakterin arka plan hikayesi ile uğraşmak istemiyor. Saul'un hazırda hikayesi var, onu azıcık süsleyerek yeniden hikayeye kakalamak berbat bir yazarlık örneği.
Adam hızlıca bitireyim diyor yoksa otursa bu evreni zaman carkindan daha ileri götürür bu ama artik usandı gibi
 
Spoiler'ın tamamını şimdi okudum ve bir yeri yanlış mı anladım. Eğer Ohara'daki o kitaplar sayesinde böyle yüksek teknolojiye ulaştıysa Vegapunk hükümet Ohara'yı bombalamakta haklıymış, sadece tarih kitapları yokmuş orada?
 
Adam asıl mermiden ölmüyor. Bir posta da Barrel korsanları kurşunlamıştı adamı da o kadar kurşundan sonra ona Allah ne verdiyse dalan Vergo bilincini bile kaybettiremediydi. Soğuktan öldü o. Senin pembik bunu bile tam yapamadı. Hayır bir de kuş kafesi atıydı güya adamı yakalamaları bile adam ayaklarına geldi diye oldu. Seninki için baştan sona hezimettir o ada. Zaten en sonda da Tsuru (sadece var olarak) bitirici darbeyi vuruyor da pabuçları totişine vura vura kaçıyor Doffy.
O soğukta yapayalnız kalmıştı. Neyse ki Sengoku en iyi şekilde uğurlamıştır. Bizim bunu kesin görmemiz lazım. 😥
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık