Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066: Ohara’nın İradesi

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 68.9%
  • Orta

    Kullanılan: 51 20.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özellikle bildikleri yüzünden öldürülen bir ada halkının bıraktığı bir göl dolusu kitaba kimsenin dokunmaması beni çok duygulandırdı. İskenderiye Kütüphanesini yakanlar umarım bundan feyz alırlar :ühü:
Reis mantıksızlık arıyorsan çok bulursun böyle serilerde. Hiç savunma-sıvama işine girişemem kusura bakma :D Bu tarz geniş senaryolarda olur böyle kusurlar, çok da şeapmamak lazım :gamyon:
 
Şimdi doğru mu anladım. Topladıkları bilgiler dünyayı karıştıracak diye bu bilgileri toplayan insanların bulunduğu adaya buster call atan hükümet, buster call atma sebepleri olan adamların son anlarında kurtarmaya çalıştıkları kitapları buldular ama sırf yazanları anlamıyoruz diye boşverdiler.
Adadan kaçan 8 yaşındaki çocuğu sırf o adanın bireyi diye 20 yıl boyunca kovalayan hükümet o adanın kitaplarına elini sürmedi.

Nasıl sövecem bulamadım ulan
 


Denizciler adada volta atıyorlar yıkımdan sonra. Görmemeleri imkansız. Net bir şekilde bu denizciler yok edilen bir topluluğa ait olan yazılı kaynakların tehlike olmayacağını düşünmüş. 10 iq insan bile böyle bir hareket yapmaz.
İşte gören denizci ilk Aokiji olabilir. O da müdahele etti konuyu kapattı. Diğerlerin onun emrinde falandır. Gene başladın ihtimallere. Robin'e Sauldan bahsetmiştir dedin Dragon, adam bahsetmemiş :D
 
Bu konu biraz İskenderiye kütüphanesi biraz Moğolların Bağdat'ta kütüphaneyi yakması yada cortes in inka medeniyetini yok etmesi gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık