Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooooyyy... BB ve Sanji odaklı bir kaç yorum okuduktan sonra beynimin kıvrımları düzleşti :D Abi kimse BB'nin tayfadan rakip beğenmiyor olacak ki direkt kendisiyle kıyaslıyor. Gin'den buralara çok hızlı gelen Sanji KK ilan edilmeli :D Şeyh uçmaz mürit uçurur diye boşuna dememişler. Şu kadar şöylüyorum Teach Sanji'ye başından sonuna kadar tek dalar.
 
Kaido tam Zoro'ya balyozu vuracakken yer değiştirip sürpriz bir saldırı yapınca adam sinirlenir tabi. Rakibini indirecekken karşılaştığı durum sinir bozucu. Ayrıca editörlere güvenmemen gerektiğini sen de biliyorsun. Karşılaşma sonucu aşağılanmış bir şekilde sağ olarak kurtulmuş bir Law bulmak hiç sürpriz olmaz benden demesi.
Law'ı kurtarmak için türlü türlü fikirle geliyorum. Aldığım karşılıklara bak. İrademi kıramayacaksınız!!! Law bir kez daha şaşırtmaya geliyor. 😌
 
Burges tek atar artık Sanji'ye bizim tayfada çok güçsüz kaldı Zoro'dan Jimbe'den başka adam yok.
Dövüşürlerse Sanji'ye karşı biraz ederi olsun diye ekstra meyve yemiş mal. Sanji dediğin karakter hayatının p-upını aldı. Üstüne üst düzey haki teknikleri eklediği an mevzu biter. Jinbe'yi de tarihten siler atar şu an. Köpek gibi güçlü bizim tayfa Robin bile Allah'sız baldır saldırısı falan yapıyor anasını satayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık