Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal asla adil oynamadı adam kazanavağından emin olmadığı savaşa girmiyor ama bakalım Sanjiye karşı napacak. Sanji vs Karasakal, Luffy vs Aikoji rövanş ve Zoro vs Shiryuu, şimdi bana saldırmayın hemen. Meyveai olan herkez Karasakalın avıdır lakin Sanji bariz avantajlıdır Karakala karşı meyvesi olmadığından.
Şöyle bir yorumla kılıç fanı olsan linç yersin. Sanji fanı olunca insanlar sempatik buluyor. Yalan yok ben de sempatik buluyorum ama reisi :)
 
Asıl amiraller iddia edildiği kadar güçlüyse imparatorlar iyi ayakta kalmış. MF'de WB'nin getirdiği tüm müttefikler WB kadar etki bırakamadı ama nedense 3 amiral+Sengoku+Garp+Elit donanma askerleri ile savaştılar adama karşı. İsteseler tek tek avlarlar. Hadi birini avlayınca diğerleri birleşsin diyelim yine yenmeleri lazım imparatorları da işte... Acaba WB yetim duası mı aldığı için öyleydi?

Şimdi Luffy pacifistayı patlattı ki o kadar büyük patlama oldu. Vegapunk ile arası iyi bozulacak. Gitti milyarlık mobilyalar.

WB dengi Garp'tır. Bu adamlar her kıyaslamadan bağımsızdır.
 
Teach vs Law sonucu belli aslında. Law'dan Wano'daki pone'yi alacak Aokiji'de Bigmom'daki pone'yi alacak Luffy'ler ile arada 1 fark kalacak diye bileceğiz ama muhtemelen o bilinmeyen pone'de Teach'de olabilir. WB'de hiç pone olmaması imkansız. Her ikisi de birer pone eksik olarak birbiriyle karşılaşacak diye bekliyorum.
 
Law teache belki kalıcı bir yara bırakabilir. Gerçi deprem meyvesinin savunmasını nasıl aşar o ayrı konu. Adamda en güçlü paramercia var. Lawınki de paramercia. Doğal olarak meyvesi ope opeden güçlü. Ekstra bir karanlık var. Law yakalanmamak için sürekli ışınlanacak. Enerjisi böyle böyle biter. Teach ope opeyi de alsa, teach onu da bir şekilde yolunu bulup shiryuya yedirse efsane olur. Gerçi ben shiryunun kılıcına meyve yedireceğini düşünüyorum. En güçlü mistik zoanlardan bir tane. Belki de kaidonun meyvesini bulurlar ve shiryu kılıca yedirir.
 
Burgess’e öyle hıyarca bir meyve yedirmek yerine mitik zoan model Hercules falan verseydi bari. Aşırı güç ne bilader
Samimi söylüyorum bizim tayfa bu salak yüzüne kaybeder kaybederse... Buna güç meyvesi vereceğine beyin meyvesi falan verseydi keşke...

Birader Teach seni gönderiyor alev meyvesini al gel diye... Hiç mi keşif yapmıyon sağa sola bakmıyon ya da haki yok? Law meteor kesti la adama taş atıyon... :(
 
2 kat daha fazla acı çeken birisi için aklı varsa direkt meyvesini kapatmaya çalışır. Test etmek isterse Law pişman eder.
Aklıma bir dönemin popüler sloganı "Bizim gücümüzü test etmeye kalkmayın!" geldi :hhh:
Burgess’e öyle hıyarca bir meyve yedirmek yerine mitik zoan model Hercules falan verseydi bari. Aşırı güç ne bilader
Fiziksel güce takıntılı adama fiziksel güç meyvesi yedirmişler. Ekmek arası ekmek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık