Bunu yapamasaydı kaptanlığı bırakması gerekirdi bıraktırırdım ona diyor burada ama asıl düşüncesini tayfanın yanında söyleyemiyor tabii kendim kaptan olurum diyecek hali yok ya. :dBeni geçebilir mi demiş.
Bunu yapamasaydı kaptanlığı bırakması gerekirdi bıraktırırdım ona diyor burada ama asıl düşüncesini tayfanın yanında söyleyemiyor tabii kendim kaptan olurum diyecek hali yok ya. :dBeni geçebilir mi demiş.
TR hariç hiçbir ülkede Kaido havada öldü diye etkileşim dönmüyordur.Fark yaratıyor yurdum insanı.
Bıraktırabilirdi sanki de :dd.d Luffy olmadan yeni dünyaya tek başına gelebilir miydi muamma. Orada söylediği kaptanından beklentisi. Kendisinden daha güçlü olduğu imasını vererek bu kadarını da yapabilmeli anlamında laf ebeliği yapmış.Bunu yapamasaydı kaptanlığı bırakması gerekirdi bıraktırırdım ona diyor burada ama asıl düşüncesini tayfanın yanında söyleyemiyor tabii kendim kaptan olurum diyecek hali yok ya. :d
Belki de gücünü ölçmek istediÇıldırıcam ya ! Adam bir Yonkou olan Kaido ile savaşıyor bir şeyler geliştirmiş ve bir yonkou olarak anılıyor ( benim için değil o seviyede ) sonrada bir tane oyuncak tipte bir karakter gelip çakıyor bir tane buna ve fırlatıyor! Nasıl bir saçmalık!
Yapıyorsun bu sporu önce bişey sallıyorsun sonra öyle olmadığı ortaya çıkınca kendi dediğine uyarlamaya çalışıyorsun @RedTeroR ile çok takılıyorsun her uğradığın yanladığın lobiden gelişim gösteriyorsunuz birlikteBunu yapamasaydı kaptanlığı bırakması gerekirdi bıraktırırdım ona diyor burada ama asıl düşüncesini tayfanın yanında söyleyemiyor tabii kendim kaptan olurum diyecek hali yok ya. :d
Oven reis olsa eritirdi bunu. Onun yaralı olduğunu duyup gelmiş.Biri Aokiji diğeri de muhtemelen Shiryu. Mekan buzla kaplanmış.
Kid Vegapunk'ın adaya gelmiş olsa tek haraketle adanın içinden geçer hatta adayı falan uçurur bu Vegapunk adayıda metalden yapmıştır.Ana karakter olacaksın bu hayatta.
Wano'dan ayrılırken kısa çöpü çektiği için istemeye istemeye güneydoğu rotasında ilerleyen hasır şapkalar, çağın dâhisi olan Vegapunk'ın adasına ulaştı ve ilerleyen bölümlerde Vegapunk'ı kurtarıp yüksek kârla kapatacaklar arc'ı.
Garibim Kid ise kim bilir nerede ne sorunlarla cebelleşiyordur? Gittiği adanın yerlileri ateş yakmayı keşfetmiş midir? Savaşırken kullanacak hurda var mıdır etrafta? Sorular sorular...
GüzelKid Vegapunk'ın adaya gelmiş olsa tek haraketle adanın içinden geçer hatta adayı falan uçurur bu Vegapunk adayıda metalden yapmıştır.