Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc'ın normalde 50 bölümü geçmemesi lazım ama Oda uzatır 100 bölüm yapar. Sonra herkes bitsin artık bu eziyet diye dolanır.
 
Nedense ben bu arctan çok fazla heyecan alamadım.

Bundan birkaç hafta önce Vegapunk'un işleneceği bir arc görürsem sevinçten çıldırırım diyordum ama bölümlere ısınamadığımı farkettim.
 
ya hükümetteki cp0 ajanlarına olan güven süper bir şey değil mi düşünsene şu ana kadar olayların içinde çay içmekten öteye geçememiş elemanlara git op evreninin en zeki adamını öldür diyorsun yanına da gidip o adamın icat ettiği aleti koyuyorsun kesin öldürüp dönerler zaten bunlar her arc ya içerler yada harcanırlar .d cidden artık hükümetin başındaki kişinin korsan fanı falan oldugunu düşünmeye başladım, ben isteseydim bu kadar kendime zarar veremezdim .d
 
Bence Oda bunları ''Luffy'yi, insanlığı kurtaracak olan bir mehdi gibi lanse ediyor olabilirim ama 7 yaşındayken Ace ile yılan yuvası basmaya giden Luffy ile bu Luffy aynı Luffy'' demek için çiziyor. Kaido'yu yenmiş ve yonkou olmuş olabilir ama Luffy hâlâ aynı Luffy diye düşünmemizi istiyor.

Bu sahnelere takılmanın lüzumu yok. Yokmuş gibi yapıyorum ben. Bir arc başladığında, Luffy ya bilinmezliğin içinde kaybolur ya da alakasız canlılardan hasar alır.

Luffy'ye rakip olarak beni çizse Oda, ben de vururum bir tane.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık