Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış ama yine de salt kötücül hislerle yapılmış bir şey değil bence. Sadece yanlış bir davaya inanmış. Kaido gibi gidip kafası esince millete dalyor mu zevkine? Şimdi bu iki karakteri aynı kefeye sokmak bence haksızlık. Bu arada Akainu iyi bir karakter demiyorum sadece hükümet örneği verdiğin için Kaido ile benzeştiklerini söyledim.
Yanlış dava da denilmez ya. Asıl adi sengoku
akainu verilen görevi öldürmek de olsa hakkıyla yerine getiriyor
birde tek sorumlu aka mış gibi davranılması da ayrı mevzu. Olayları bu noktaya getiren sengoku bilinmez, seul'u öldüren aokiji den bahsedilmez. O daha kötü ada içinde.1 tek robine yol verdi hepsi bu.

Ayrıca sana yazılmış seriye etki etmeyen amiraller diye güldüm o yorumlara. Eski 3 amiral seriye yön verenler. Aokiji 2 defa tayfayı saldı robin yaşıyor ise onun sayesinde. Kizaru yüzünden p-up alındı, akainu şimdi ki sistem+luffy yi etkiledi ama seriye etkileri yok :) yazasım geldi öylesine...
 
Seraphinlerin olduğu adaya bir de denizcileri göndermek. Vegapunk'ın icadina hakaret sayılır. Şu anda vegapunk kendi kendini koruyacak güçtedir. Hatta ve hatta 4 cephede savaşan denizcilere Seraphinlerin vererek cephelerde kaybetmelerine engelliyor. Ben buna koruma diyorum. Senin nezdinde ne ifade ediyor bilemem.
Luffy G5 açacak olsa Vegapunk 'un da robotlarının da rahat içinden geçer ya. Belli bir seviyenin üstü için bunların çok bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık