Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal ile bağı çıkarsa Law'u aşağı çeker, Karasakal öyle dandik bir profil.
Bunun üstüne düşündüm ben. Dedim ki, teorileri yapıldığı gibi Cora izinden giderek Law, Sword üyesi. O adada gerçekleşen her şeyin sebebi de Law. Hatta belki kahraman unvanını alması gerekende. Fakat kendisi korsan olarak bilinip gizlenmesi gerektiği için detaylarını Coby'e bırakıyor. Kendisi sadece olayın arkasındaki kişi olarak kalıyor. Şimdilik bu kadar. :bilmem:
 
Neyse Lütfüye yeterince giydirdiysek gerçek fikrimi yazayım Sanji konusunda yazdığım gibi.
Eğer Vivi'nin nerede olduğu bilinmiyorsa o yüzden hayır demişse Zoro'ya bir şey diyemem. Ama vivi oradaysa ve R yaptıysa, Sanji konusunda yaptığı gibi yine boş yapmıştır :ehe: Sanji bölümünde bölüm yorumlarını okuyun ne yazdığımı görürsünüz ben bu konuda diğer Zoro'culara katılmıyorum ne yazık ki.

Luffy'ciler de iyi sıyırıyorlar madem Luffy'i tanıyorsunuz çıkıp desenize boş yapmışsın Luffy, madem gideceğim diyorsun gitsene daha önceki seferlerde olduğu gibi.

Örnek: Zoro çatıda iki yonkou varken Luffy'e, ciddi ol iki yonkou var karşıda diyordu tam bundan bir iki sahne sonra Luffy, ateşlerle elim sende oynuyordu.

Sonuç kendinizi bundan kurtaramzsınız eğer Vivi'nin yeri belliyken gitmiyorlarsa tüm tayfaya yazar en fazla da Lütfüye.

@William cutting attığın bölümdeki diyaloglar ne kadar güzel ya, güzel güzel oturup olay hakkında konuşuyorlar. Şimdi hep bla bla bla...
 
Zoro karşı çıksa da Luffy kararında ısrarcı olsa paşa paşa gidecek bunu biliyoruz. Kaptanına olan saygısını kaybeden bir tayfa çökmeye mahkumdur.
 
Aha boney tayfaya katılacak alt yapısı yapılıyor. Şimdi geçici süre tayfa üyesi olup ayrılıp sonra tamamen katılacak. NAmi ve robin gibi. Luffy nin kadın versiyonu yakışır tayfaya😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık